The plot thickens and the suspence is rising - Οι MGMT στις 8 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα

17/07/2009 @ 06:31
Η πιο φρέσκια συναυλία του καλοκαιριού ή η πιο hot βραδιά του φθινοπώρου;

Ένα είναι σίγουρο... Το σχήμα που έχει γοητεύσει μουσικοκριτικούς και μουσικόφιλους σε όλο τον πλανήτη το 2008 έρχεται στην Αθήνα για μία εμφάνιση σταθμός στις 8 Σεπτεμβρίου! Ήδη με την πρώτη ανακοίνωση ρίγη συγκίνησης και ανυπομονησίας κατέκλυσαν τους απανταχού fans και τα πηγαδάκια, ηλεκτρονικά και μη, αναλώνονταν σε δύο θέματα. Πρώτον αν είναι αλήθεια, αφού πολλοί ακόμα τσιμπιούνται να δουν αν ονειρεύονται, και δεύτερον ποια θα ήταν τα ονόματα που θα πλαισίωναν τους MGMT για να μετατρέψουν την Τεχνόπολη, το Γκάζι και κατ' επέκταση όλη την Αθήνα σε ένα τεράστιο πάρτυ.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να ανακοινώσουμε τα δύο ελληνικά σχήματα που θα δώσουν το έναυσμα σ' αυτή, τη μοναδική στα ελληνικά συναυλιακά δρώμενα, βραδιά του Σεπτεμβρίου.

Πρώτοι στην σκηνή που θα στηθεί στην Τεχνόπολη θα ανέβουν οι Film. Το σχήμα που κατάφερε το πιο εκπληκτικό comeback φέτος, με την εκπληκτική φωνή της Ιφιγένειας και τους μελωδικότατους pop-rock πειραματισμούς των Κώστα, Δημήτρη και Μανώλη, θα απλώσει το ρυθμικό και ατμοσφαιρικό του soundtrack σε όλη την Τεχνόπολη.

Μετά τους Film τη σκυτάλη θα πάρουν οι Cyanna. To συγκρότημα που μπλέκει «γκαζωμένες» κιθάρες με χορευτικά beats στα οποία κανείς δε μένει ασυγκίνητος, η ηχητική «επίθεση» που χτυπάει σχεδόν ταυτόχρονα τα αυτιά αλλά και τα πόδια μας θα μας αποδείξει γιατί έχει γίνει τόσο γρήγορα το talk of the town.

Kι αναμένεται άλλο ένα όνομα έκπληξη!



Αλλά για να μην περιμένετε πολύ, τα "μαγικά χαρτάκια" που θα σας δώσουν την ευκαιρία να απολαύσετε τη συγκλονιστική αυτή βραδιά ξεκινούν να πωλούνται από την Παρασκευή 17 Ιουλίου.

Και από που θα τα βρείτε;
TicketHouse, Public, Virgin Megastore (Τhe Mall), στα ταμεία του Θεάτρου Badminton και για όσους θέλουν να αγοράσουν εισιτήριο καθώς χαζεύουν videoclip της πρόσφατης εμφάνισης των MGMT με το Paul McCartney (ναι, καλά διαβάσατε!) στο Youtube, online προπώληση εισιτηρίων στο www.ticketnet.gr και στο www.ticketpro.gr

Και η τιμή τους;
40€ προπώληση και ταμείο!

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET