Phil Collins: «Παραλίγο να πεθάνω από το ποτό»

Θύμα του αλκοολισμού στο πρόσφατο παρελθόν ο διάσημος μουσικός

01/10/2014 @ 17:45
Το γεγονός ότι υπήρξε πρόσφατα αλκοολικός αποκάλυψε στην Daily Mail ο πρώην drummer και τραγουδιστής των Genesis, Phil Collins, αναφέροντας μάλιστα ότι «παραλίγο να πεθάνει».

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Collins αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 2011, με τον ίδιο να αναφέρει ότι θέλει να αφιερώσει χρόνο στην οικογένειά του και τον Tύπο να κάνει λόγο για πρόβλημα υγείας που δεν του επιτρέπει να παίζει τύμπανα.

Το ζήτημα προέκυψε όταν η πρώην σύζυγός του ξαναπαντρεύτηκε και μετακόμισε από την Ελβετία στο Μαϊάμι των Ηνωμένων Πολιτιείων, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βλέπει τα παιδιά του όσο θα ήθελε. «Το να αποσύρεσαι, δηλαδή να μην δουλεύεις, και να μην έχεις μαζί σου τα παιδιά αφήνει ένα μεγάλο κενό» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η συνεχής κατανάλωση αλκοόλ προκάλεσε παγκρεατίτιδα, αλλά και παρενέργειες εξαιτίας του συνδυασμού με φαρμακευτική αγωγή για την αντιμετώπιση του προβλήματος στο τένοντα του χεριού του. Εν τέλει, και αφού πέρασε μια εβδομάδα από αποτοξίνωση χωρίς αποτέλεσμα, κατάφερε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα με την βοήθεια ενός ειδικού. Πλέον, είναι νηφάλιος τα τελευταία δύο χρόνια.
  • SHARE
  • TWEET