Ο Phil Collins εκδίδει την αυτοβιογραφία του

Το "Not Dead Yet" θα κυκλοφορήσει στο τέλος του Οκτωβρίου

16/06/2016 @ 13:10

Μετά την ανακοίνωση της απόσυρσής του από τα μουσικά δρώμενα το 2015 και την ενασχόλησή του με την επανέκδοση των άλμπουμ της προσωπικής του καριέρας, ο Phil Collins ανακοινώνει την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του με τίτλο "Not Dead Yet".

«Η αυτοβιογραφία βρίσκεται στα σχέδιά μου τα τελευταία χρόνια και νομίζω πως τώρα ήρθε η κατάλληλη στιγμή», αναφέρει ο εξηνταπεντάχρονος τραγουδιστής, συνθέτης και ντράμερ των Genesis σε συνέντευξη τύπου.

«Έζησα μια ονειρική ζωή. Ήμουν εξαιρετικά τυχερός αλλά δούλεψα και πολύ σκληρά. Συνεργάστηκα με μερικούς από τους ήρωές μου και έγραψα τραγούδια που άρεσαν σε πολύ κόσμο. Η αρχική μου ελπίδα ήταν να καταφέρω να ζήσω και να εργαστώ σαν ντράμερ, ένα στόχο που νομίζω πως ξεπέρασα».

Και σε άλλο σημείο της συνέντευξης: «Στη ζωή μου υπήρξαν πολλές ευχάριστες στιγμές αλλά και μερικά “σκοτεινά” μονοπάτια”. Είμαι απόλυτα ειλικρινής για όλα, μερικές φορές σε σημείο αμηχανίας. Μερικά από αυτά που αναφέρω μπορεί να διασκεδάσουν τους αναγνώστες, άλλα να τους δημιουργήσουν έκπληξη και ορισμένα ακόμα, και να τους τρομοκρατήσουν».

Η αυτοβιογραφία του Phil Collins κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου.

  • SHARE
  • TWEET