Phil Collins: «Μετά βίας μπορώ πλέον να κρατήσω τις μπαγκέτες των ντραμς»

Σε σπάνια συνέντευξή του ο μουσικός μίλησε για τις επιπτώσεις των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει

10/09/2021 @ 13:13

Σε μια σπάνια συνέντευξή του, ο Phil Collins ανοίχθηκε προς το κοινό για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει και τις επιπτώσεις τους στην επικείμενη περιοδεία των Genesis.

Ο μουσικός υποφέρει από βλάβη στο νευρολογικό του σύστημα που προκλήθηκε το 2007 έπειτα από τραυματισμό του στην σπονδυλική στήλη, όταν και υπέστη κάκωση στους σπονδύλους στο άνω μέρος του λαιμού του.

Σχολιάζοντας την επικείμενη περιοδεία των Genesis στα πλαίσια της επανένωσής τους, στην οποία τα τύμπανα θα αναλάβει ο γιός του, Nic Collins, ο διάσημος μουσικός δήλωσε:

«Εχω κάποιες σωματικές δυσκολίες, το οποίο είναι πολύ εκνευριστικό γιατί θα ήθελα πολύ να είμαι στην σκηνή να παίζω μουσική με τον γιό μου».

Συνεχίζοντας, μιλώντας στο BBC Breakfast, o Collins όταν ερωτήθηκε για το εάν μπορεί ακόμη να παίξει τύμπανα ήταν σαφής:

«Οχι, όχι. Θα μου άρεσε πολύ, αλλά βλέπεις, μετά βίας μπορώ πλέον να κρατήσω τις μπαγκέτες των ντραμς με τα χέρια, οπότε υπάρχουν συγκεκριμένα ζητήματα σωματικής φύσεως που αποτελούν εμπόδιο».

Η περιοδεία, η οποία όπως ανέφερε ο διάσημος μουσικός, πιθανώς και να είναι η τελευταία του, έπειτα από την αναβολή της εξαιτίας της πανδημίας, θα αρχίσει τον επόμενο μήνα, αποτελώντας έτσι την επανένωση του Collins, ο οποίος θα τραγουδά, με τους Mike Rutherford και Tony Banks για πρώτη φορά από το 2007.

  • SHARE
  • TWEET