Oλοι οι στίχοι του Dylan σε τόμο 6 κιλών με 960 σελίδες

Κάθε λέξη που έγραψε για τραγούδι θα περιέχεται σε πανάκριβο νέο βιβλίο

10/10/2014 @ 09:01
Όπως αναφέρει και ο πρόεδρος της εκδοτικής εταιρείας που θα εκδόσει το «The Lyrics: Since 1962» είναι το πιο ακριβό βιβλίο που έχουν κυκλοφορήσει!

Θα βγει στην αγορά τον επόμενο μήνα και θα περιέχει όλους τους στίχους που ηχογράφησε ποτέ, o μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης, είτε σε άλμπουμ είτε σε επίσημα bootlegs. Ο πολυτελής τόμος θα αποτελείται από 960 σελίδες, θα είναι λίγο μεγαλύτερο από δίσκο βινυλίου (περίπου 33x33 cm) και θα ζυγίζει 6 κιλά. Η περιορισμένη έκδοση θα πωλείται 200 δολάρια ενώ ελάχιστα αντίτυπα, υπογεγραμένα από τον ίδιο τον Dylan, θα κοστίζουν 5.000 δολάρια.

Οι διακεκριμένοι φιλόλογοι που επιμελήθηκαν την έκδοση, δημιούργησαν τις σελίδες με τρόπο που ξεχωρίζουν τα ρεφρέν και οι γέφυρες των τραγουδιών, όπως ήθελε και ο Dylan. Η σειρά είναι χρονολογική, ενώ υπάρχουν και οι εναλλακτικές εκδοχές στίχων, που άλλαζε ο μουσικός. Για παράδειγμα στο "Tombstone Blues"  ξεκινά με το "Well John the Baptist, after torturing a thief", αλλά η εκτέλεση που υπάρχει στο "The Bootleg Series, Vol. 7" παρουσιάζει μια άλλη βερσιόν που αρχίζει "Ah, John the blacksmith, he's torturing a thief."

  • SHARE
  • TWEET