Οι αποχαιρετιστήριες συναυλίες των Grateful Dead κοστίζουν πάρα πολύ

Tα εισιτήρια για τo reunion του Ιουλίου φτάνουν τα 10.000 δολάρια!

02/03/2015 @ 11:41
Τα τέσσερα εν ζωή ιδρυτικά μέλη των Grateful Dead θα παίξουν στο Soldier Field του Σικάγο το τριήμερο 3-5 Ιουλίου, τις τελευταίες συναυλίες της μπάντας, λέγοντας οριστικά «αντίο» στα 50ά γενέθλιά τους.

Εκεί είχαν παίξει και το 1995 για τελευταία φορά, μαζί βέβαια και με τον Jerry Garcia, κιθαρίστα, τραγουδιστή και συνθέτη τους, ο οποίος πέθανε λίγους μήνες μετά.
Τα εισιτήρια έγινε αμέσως ανάρπαστα, και όπως συνηθίζεται ξεκίνησαν να μεταπωλούνται. Η διαφορά είναι πως οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας football, Chicago Bears, είχαν προτεραιότητα στην αγορά και πλέον καθορίζουν και τις νέες τιμές.

Τα φτηνότερα εισιτήρια αγγίζουν τα 600 δολάρια ενώ πάρα πολλά, λόγω θέσης, φτάνουν τα 10.000 δολάρια! Πηγή από μεγάλο site μεταπώλησης και ανταλλαγής εισιτηρίων, δήλωσε πως στα 10 χρόνια που εργάζεται, μόνο το Super Bowl (τελικός του αμερικανικού πρωταθλήματος football) είχε ακριβότερες τιμές. «Είναι μακράν η πιο ακριβή συναυλία που έχω ζήσει. Ο μέσος όρος είναι στα 1.300 δολάρια…»

Τα αυθεντικά μέλη Mickey Hart, Bill Kreutzmann, Phil Lesh και Bob Weir, θα έχουν μαζί τον κιθαρίστα των Phish, Trey Anastasio, στο πιάνο τον Bruce Hornsby και στα κίμπορντς τον Jeff Chimenti.

gratefuldeadfarewellposter
  • SHARE
  • TWEET