Καινούριο single από τον John Mayer

Στο κομμάτι συμμετέχει η Maren Morris και θα περιλαμβάνεται στο επερχόμενο άλμπουμ του μουσικού

07/06/2021 @ 13:33

Ο John Mayer πρόσφατα ανακοίνωσε την άφιξη του νέου του άλμπουμ και τώρα δίνει στη δημοσιότητα ένα κομμάτι από αυτόν.

Συγκεκριμένα, ο πρώτος του προσωπικός δίσκος έπειτα από το "The Search For Everything" του 2017, και όγδοος συνολικά, θα ονομάζεται "Sob Rock" και θα κυκλοφορήσει στις 16 Ιουλίου μέσω της Columbia Records.

Σε αυτόν, θα συμπεριλαμβάνονται τα τρία αυτόνομα singles που κυκλοφόρησε στο ενδιάμεσο χρονικό διάστημα ο μουσικός, δηλαδή τα "New Light" (2018, με συμμετοχή του hip-hop παραγωγού No I.D.) καθώς και τα "I Guess I Just Feel Like" και "Carry Me Away" του 2019.

Ο Mayer αποκάλυψε άλλο ένα κομμάτι από τον δίσκο, το εναρκτήριο "Last Train Home", με τη μουσικό Maren Morris να συμμετέχει στα φωνητικά.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο video-clip του νέου single εδώ, ενώ παρακάτω μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το tracklist του "Sob Rock".

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Mayer θα επιστρέψει τον Αύγουστο στις συναυλίες με το supergroup Dead & Company στους οποίους συμμετέχει μαζί με τα εναπομείναντα μέλη των Grateful Dead, καθώς και τους Oteil Burbridge (Allman Brothers' Band) και Jeff Chimenti (Ratt Dog).

01. Last Train Home
02. Shouldn’t Matter but It Does
03. New Light
04. Why You No Love Me
05. Wild Blue
06. Shot in the Dark
07. I Guess I Just Feel Like
08. Til the Right One Comes
09. Carry Me Away
10. All I Want Is to Be With You

  • SHARE
  • TWEET