O Pepper Keenan των Down αποδέχτηκε τη συγγνώμη του Anselmo

«Οσα έκανε είναι ανεπίτρεπτα, αλλά θα είμαι εκεί για αυτόν» - Νέα ακύρωση συναυλίας

05/02/2016 @ 14:21

Λίγες μέρες πριν, ο Phil Anselmo έκανε γνωστό πως είπε στα μέλη των Down πως θα ήταν καλύτερα να συνεχίσουν χωρίς αυτόν.

Ο κιθαρίστας της μπάντας, Pepper Keenan ήταν ο πρώτος που αντέδρασε με ανάρτησή του στο facebook. Εμφανίστηκε λυπημένος και αντίθετος με όσα έκανε ο Anselmo, ενώ χαρακτήρισε απαράδεκτη τη δικαιολογία πως ήταν αστείο.

«Αυτή η φιλοσοφία είναι αντίθετη με τα όσα πιστεύω. Ακολουθώ την αγάπη και η ψυχή της μουσικής μου είναι για κάθε άνθρωπο, από κάθε μουσικό είδος. Είμαι περήφανος κάτοικος Νέας Ορλεάνης, και εδώ γιορτάζουμε τη μουσική, σε κάθε μορφή της, φέρνουμε τον κόσμο κοντά». Ο Keenan αποδέχτηκε τη συγγνώμη του τραγουδιστή, λέγοντας πως θα είναι δίπλα του, καθώς πιστεύει πως μπορεί να ξαναφτιάξουν μαζί μουσική για όλο τον κόσμο και ο Anselmo θα επικεντρωθεί στην θεραπεία του εαυτού του.

Την ίδια στιγμή, η συναυλία των Down στις 8/2 στο Civic Theatre της πόλης τους, Νέας Ορλεάνης, ακυρώθηκε όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, λόγω της συμπεριφοράς του Anselmo. «Δεν θα ανεχτούμε τέτοιες πράξεις, δεν υπάρχει χώρος στην πόλη μας για αυτό» ανέφεραν.

  • SHARE
  • TWEET