Μέλη των Deftones βρίσκονταν στο Bataclan λίγο πριν την επίθεση

Ο Chino Moreno δειπνούσε όταν άκουσε τους πυροβολισμούς

15/11/2015 @ 13:23
Ο frontman των Deftones, Chino Moreno, αποκάλυψε στο CBS Sacramento ότι βρισκόταν στο Παρίσι την ώρα που σειρά τρομοκρατικών χτυπημάτων έπληξε την Πόλη του Φώτος, το βράδυ της Παρασκευής.

Η μπάντα του ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστεί στο Bataclan, τον πολυχώρο όπου συνέβη η πιο αιματηρή από τις επιθέσεις, την αμέσως επόμενη, δηλαδή Σαββατόβραδο, γι’ αυτό και βρισκόταν ήδη στην πόλη. Μάλιστα, ο ίδιος ήταν για φαγητό όταν άρχισαν να ακούγονται πυροβολισμοί. Η ομάδα ασφαλείας του κατάφερε να φυγαδεύσει εκείνον και την οικογένειά του πίσω στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμεναν.

«Ναι, είμαστε ασφαλείς», ανέφερε ο Moreno στο CBS Σακραμέντο. «Δεν ήταν προγραμματισμένο να παίξουμε στο Bataclan παρά μέχρι αύριο το βράδυ. Ένα-δυο μέλη του συγκροτήματος [των Deftones], πήγαν στην συναυλία [των Eagles Of Death Metal], αλλά έφυγαν νωρίς - μετά από τα πρώτα τραγούδια, άφησαν τον συναυλιακό χώρο. Βγήκαν έξω εγκαίρως και όλοι μας -συγκρότημα και λοιπό crew- είμαστε ασφαλείς και στο ξενοδοχείο τώρα. Έτσι, είμαστε εδώ, λίγο-πολύ κλειδωμένοι μέσα. Είπαν σε όλους λίγο-πολύ να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους και να μην βγαίνουν έξω, επειδή είναι ακόμα... Τα πάντα είναι ακόμα σε εξέλιξη τη στιγμή που μιλάμε.»

  • SHARE
  • TWEET