Rock the vote... Vote for rock: Η Ανασκόπηση

22/10/2006 @ 09:08
Πέρασε ήδη μια βδομάδα από την πρώτη "θεματική" Κυριακή του Rocking.gr στο Texas και περίπου ενάμισης μήνας από τότε που τη μουσική στο club της οδού Ιπποκράτους αναλαμβάνουν κάθε Κυριακή οι συντάκτες του περιοδικού. Μιας και δεν έχει γίνει έως τώρα κάποια αναφορά στις Rocking Κυριακές, ή "Rocking the night away" Κυριακές όπως τις έχουμε ονομάσει, στο Texas, κάνουμε τώρα μια σύντομη φωτο-παρουσίαση του event που διοργανώσαμε στις 15 Οκτωβρίου και είχε ως θέμα τις rock εκλογές 2006 (περισσότερα εδώ).


Το ψηφοδέλτιο. Καθένας έπαιρνε από ένα με την είσοδο του στο μαγαζί.


Η ειδικά σχεδιασμένη για τη βραδιά κάλπη.


Γιώργος Ζαρκαδούλας και Αντώνης Μουστάκας επιλέγουν μουσικές απ' όλο το φάσμα της rock και metal.


Ο κόσμος αρχίζει σιγά - σιγά να μαζεύεται.


Μη χάνοντας την ευκαιρία, έξι από τους συντάκτες του περιοδικού ποζάρουν στο φωτογραφικό φακό και εύχονται αυτή τη φορά η φωτογραφία τους να δημοσιευτεί.


Η ώρα έφτασε. Η ψηφοφορία λήγει και η κάλπη ανοίγει.


Απομακρύνονται τα -πολλά- άκυρα ψηφοδέλτια και ξεκινά η καταμέτρηση των ψήφων. Ο hard rock Δήμαρχος έχει ήδη ξεχωρίσει από την αρχή, αλλά η θέση του metal Υπερνομάρχη ακόμα "παίζεται".


Στο επάνω stage του Texas διαπιστώνουμε ότι πίσω από τα decks βρίσκεται πάλι συντάκτης του rocking.


Αγριεμένος οπαδός, και αφού έχουν βγει οι δύο νικητές, κατευθύνεται προς τον κύριο Μ., θέλοντας να κάνει παράπονα για την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων. Ο κύριος Μ. με ένα μόνο βλέμμα δίνει την απάντηση του.


Η ώρα έχει περάσει, αρκετά ποτά έχουν καταναλωθεί... (τόσα ώστε ούτε μία φωτογραφία της προκοπής να μη μπορούμε να τραβήξουμε για επίλογο...)

Ευχαριστούμε όλους όσους βρέθηκαν κάποια από τις τελευταίες αυτές Κυριακές στο Texas Club και με τους οποίους ζήσαμε πραγματικά μερικές φανταστικές στιγμές. Ελπίζουμε να περάσατε κι εσείς εξίσου καλά και να εξακολουθήσετε να μας τιμάτε με την παρουσία σας.

Το πρόγραμμα της κάθε Κυριακής μπορείτε να βρίσκετε στην κεντρική σελίδα του site.
  • SHARE
  • TWEET