Vegan Mosquitoes, Building Chaos, Drunk Jackals, The Wrinkled Suits, Order Of The Black Jacket

Αθήνα @ AN Club

Vegan Mosquitoes, Building Chaos, Drunk Jackals, The Wrinkled Suits, Order Of The Black Jacket Αθήνα @ AN Club
Συγκροτήματα Vegan Mosquitoes, Building Chaos, Drunk Jackals, The Wrinkled Suits, Order Of The Black Jacket
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος AN Club
Διεύθυνση Σολωμού 13-15
Τηλέφωνο 210-3305056
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 20:30
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Someone saved my ass production presents:

Vegan Mosquitoes
Building Chaos
Drunk Jackals
The Wrinkled Suits
Order Of The Black Jacket

Facebook Event

support your local bands...

AN club 'official'

Doors open: 20.30 - Damage: 5€

VEGAN MOSQUITOES

Οι Vegan Mosquitoes σχηματίστηκαν τον Οκτώβριο του 2014. Στόχος της μπάντας είναι να εκφραστεί γράφοντας πρωτότυπη μουσική σε ύφος rock/alternative χωρίς να υπάρχουν περιορισμοί από ταμπέλες. Τα δυνατά κ γεμάτα ενέργεια Live είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του group.Η μπάντα πρόσφατα ολοκλήρωσε την ηχογράφηση του πρώτου της ΕΡ υπό της οδηγίες του Alex Bolpasis (The Road Miles, 10 Code, The Mound κλπ) και έχουν καταφέρει να προσδιορίσουν τον δικό τους ήχο που αφομοιώνει στοιχεια από όλο το φάσμα της rock.

facebook.com/VeganMosquitoes
veganmosquitoes.bandcamp.com

BUILDING CHAOS

Οι Building Chaos είναι μια heavy metal μπάντα από την Αθήνα, σχηματισμένη στα τέλη της δεκαετίας του 2000. Η τωρινή σύνθεση υφίσταται από το Σεπτέμβριο του 2013 όπου και σηματοδότησε τη μετάβαση από τον παραδοσιακό της ήχο σε ένα μείγμα από thrash, country, heavy και blues. Όλα τα μέλη έχουν τη δική τους πορεία στο χώρο από τα μέσα του ‘90 έως και σήμερα με συγκροτήματα όπως Hellfire, Flames, Kinetic, Incineration κλπ. Στη μέχρι τώρα, νέα του, πορεία το γκρουπ έχει κυκλοφορήσει ένα EP το 2014, συνοδευόμενο από το πρώτο του clip “Let the river bear your bones” και ξανασυστήθηκε με το κοινό σε clubs και stages της πρωτεύουσας. Το 2017 είναι η χρονιά του πρώτου ολοκληρωμένου album που βρίσκεται στο στάδιο της μίξης.

facebook.com/buildingchaosband

DRUNK JACKALS

Οι Drunk Jackals σχηματίστηκαν το Φεβρουάριο του 2015 στην έρημο της Κορίνθου.
Με την αγάπη για το αμερικανικό και βρετανικό ροκ των 60’s και 70’s να τους ενώνει αποφάσισαν το ύφος τους να κινηθεί σε ανάλογα μονοπάτια. Έκτοτε αφιέρωσαν διάθεση, ενέργεια και χρόνο σε πρόβες, ηχογραφήσεις και συναυλίες σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Στα μελλοντικά τους σχέδια είναι η ηχογράφηση και η κυκλοφορία του πρώτου τους δίσκου μέσα στο 2017 και ακόμα περισσότερες συναυλίες.

facebook.com/DrunkJackals
drunkjackals.bandcamp.com

THE WRINKLED SUITS

Οι Wrinkled Suits δημιουργήθηκαν επίσημα στις αρχές του 2016, αλλά ουσιαστικά υπήρχαν απο το 2013 σε διάφορες μορφές.
Με επιρροές απο τον Bo Diddley μέχρι τους Anthrax και όλα τα ενδιάμεσα, το τρίο-συμμορία έχει ως μοναδικό στόχο να κατεδαφίζει τα πάντα με ένταση, ηλεκτρισμό και χιούμορ σε κάθε εμφάνιση.

facebook.com/TheWrinkledSuits

ORDER OF THE BLACK JACKET

Οι Order Of The Black Jacket είναι ένα μουσικό συγκρότημα με έδρα την Αττική και δημιουργήθηκε το 2014.Οι επιρροές τους διακρίνονται στα Εξωτερικά και Εσωτερικά ερεθίσματα μεταφράζωντας τα σε νότες!

Με αρκετά Live στο ενεργητικό τους, (Sober on Tuxedos, Sulphur Ketamine, Raw in Sect, Mitic Threesome) ετοιμαζουν ακομα περισσοτερα το 2017.

facebook.com/OrderOfTheBlackJacket

  • SHARE
  • TWEET