Οι Trivium ανακοινώνουν το "The Deepest Cuts II"

Θα είναι η δεύτερη δωρεάν διαδικτυακή συναυλία της μπάντας με επιλογές σπάνιων κομματιών

13/10/2020 @ 12:23

Οι σπουδαίοι heavy metallers Trivium ανακοίνωσαν τη διεξαγωγή του "The Deepest Cuts II" στις 24 Οκτωβρίου, που θα μεταδοθεί μέσω του καναλιού του Matt Heafy στο Twitch.

Όπως και η αντίστοιχη πρώτη εκδοχή, πρόκειται για μια δωρεάν διαδικτυακή συναυλία της μπάντας που θα μεταδοθεί απευθείας από το προβάδικό τους στο Orlando, με το setlist της να περιλαμβάνει εκ νέου επιλογές σπάνιων κομματιών από την δισκογραφία τους.

Η μπάντα ανέφερε στην ανακοίνωση της εκδήλωσης:

«Σας μεταφέρουμε πίσω στο προβάδικό μας για να σας δώσουμε περισσότερα άγνωστα κομμάτια που σπάνια παίζουμε ζωντανά, καθώς και μερικά που δεν έχουμε παίξει ποτέ. Αν ποτέ θέλατε να είστε μια μύγα στον τοίχο κατά τη διάρκεια μιας από τις πρόβες μας, αυτή είναι η ευκαιρία. Συνδεθείτε και μπείτε στο chat για να επικοινωνήσετε με εμάς καθώς και με οπαδούς των Trivium από όλο τον κόσμο καθώς εμείς παίζουμε ένα μοναδικό σετ».

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το setlist του "The Deepest Cuts II", ενώ οι Τrivium δίνουν τη δυνατότητα στους οπαδούς να επιλέξουν τη σειρά των τραγουδιών. Παράλληλα, θα διατίθεται αποκλειστικό merch στα πλαίσια της εμφάνισης.

Υπενθυμίζουμε πως στο πρώτο "The Deepest Cuts" οι Trivium διασκεύασαν Power Trip στη μνήμη του εκλιπόντα Riley Gale.

Tο τελευταίο άλμπουμ των Αμερικανών, "What The Dead Men Say" κυκλοφόρησε τον Απρίλιο, ενώ σχετικά πρόσφατα, ο Heafy είχε αναφερθεί στο πόσο σημαντικό ρόλο διαδραματίζει πλέον το twitching στη ζωή του.

 "Wake (The End Is Nigh)"
 "The Calamity"
 "Drowning In Slow Motion"
 "Insurrection"
 "Declaration"
 "Drowning In The Sound"
 "Cease All Your Fire"
 "Incineration: The Broken World"
 "And Sadness Will Sear"
 "Broken One"
 "Washing Me Away In The Tides"
 "Falling To Grey"

  • SHARE
  • TWEET