Matt Heafy: «To twitching είναι, πλέον, η δεύτερη μου δουλειά»

Κατά περιόδους το live streaming αποφέρει στον frontman των Trivium περισσότερα από ό,τι η μπάντα του

26/06/2020 @ 11:56

Ο frontman των Trivium ήρθε σε επαφή με μερικούς YouTubers μετά από μια συναυλία στην Ισπανία. Επηρεασμένος από την συνάντήση αυτή αποφάσισε να ασχοληθεί με το live stream και συγκεκριμένα με το Twitch, ύστερα από παρότρυνση του Paolo Gregoletto, μπασίστα της μπάντας.

Το Twitch είναι μια πλατφόρμα live stream για gamers. Ως λάτρης των video games, ο Matt Heafy αποφάσισε να ασχοληθεί με τον συγκεκριμένο χώρο.

Σχεδόν τρία χρόνια αργότερα τον έψαξε κάποιος που δουλέυει στην Twitch, ο οποίος τον προσκάλεσε στα κεντρικά και του έδειξε όλο τον εξοπλισμό που έχουν διαθέσιμο.

Ο Heafy, τότε, τους εξομολογήθηκε ότι θα ήθελε να κάνει περισσότερα stream αλλά χρειάζεται αρκετές ώρες τη μέρα να δουλεύει πάνω στη φωνή του. Οπότε έπεσε η ιδέα να κάνει stream ακριβώς αυτό, το ζέσταμα της φωνής του.

«Όταν ήμουν σε περιοδεία στρήμαρα 7 μέρες τη βδομάδα, 1 με 3 φορές τη μέρα, έκανα κάθε show, κάθε soundcheck, κάθε ζέσταμα. Η μπάντα ήταν πολύ άνετη με αυτό, και όταν προέκυψε το παγκόσμιο lockdown, το κανάλι μου εκτοξεύθηκε, αφού όλοι ήταν στο σπίτι τους» σχολίασε για την παρούσα κατάσταση.

«Κατάφερα να πείσω αρκετούς οπαδούς των Trivium να χρησιμοποιήσουν αυτή τη νέα πλατφόρμα. Ακόμα, θεωρώ, ότι κρατάω αρκετά πράγματα εκτός δημοσιότητας, αφού ενώ γράφαμε τον δίσκο, δεν το κατάλαβε κανείς» συνέχισε σχετικά με την συνεισφορά του στο streaming.

Ο Heafy έχει δηλώσει πως το twitching είναι πλέον η δεύτερη του δουλειά και κατά περιόδους, όταν η μπάντα δεν είναι σε περιοδεία, του αποφέρει περισσότερα χρήματα.

Διαβάστε εδώ την κριτική του πρόσφατου δίσκου τους με τίτλο "What The Dead Men Say".

  • SHARE
  • TWEET