Live δίσκος από τους Amorphis

Δείτε το lyric video του "Daughter Of Hate"

23/03/2021 @ 16:25

Μια νέα κυκλοφορία με τον τίτλο "Live At Helsinki Ice Hall" ανακοίνωσαν οι Φινλανδοί Amorphis.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, πρόκειται για έναν ζωντανά ηχογραφημένο δίσκο και μάλιστα αφορά μια από τις τελευταίες εμφανίσεις των Amorphis στα τέλη του 2019 στο Ελσίνκι, λίγο πριν το ξέσπασμα της πανδημίας.

Ο δίσκος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 21 Μαΐου από την Nuclear Blast

«Τι μπορώ να πω για το Helsinki Ice Hall.. το ίδιο venue στο οποίο βλέπαμε μπάντες όπως τους Deep Purple, τους Iron Maiden, τους Metallica και πολλούς ακομα πίσως στα '80ς όταν ήμαστε παιδιά» σχολίασε ο κιθαρίστας Tomi Koivusaari για το show.

«Είμαι σίγουρος πως όλοι ονειρευόμασταν να παίξουμε εκεί κάποια μέρα. Στην πατρίδα μας, το Ελσίνκι, εκεί όπου ξεκίνησαν όλα για τους Amorphis πριν 30 χρόνια. Οπότε θα πω πως αυτή η συναυλία είχε ένα ιδιαίτερο συναίσθημα, το τελευταίο της περιοδείας στην Φινλανδία για τη χρονιά. Νομίζω ότι αυτή η ηχογράφηση είναι μια πολύ ειλικρινής εικόνα μας να παίζουμε ζωντανά, τίποτα δεν έχει διορθωθεί εκ των υστέρων, εκτός από τη μείξη και το mastering φυσικά. Όταν το άκουσα πριν λίγο καιρό, συνειδητοποίησα πόσο μου λείπει να παίζω ζωντανά. Και ακόμα δεν έχουμε ιδέα πότε θα είναι πάλι δυνατό, σε αυτή την τρελή κατάσταση με τον COVID... Οπότε, να είστε υγιείς, να προσέχετε και να λάμπετε, ευελπιστούμε να σας δούμε σύντομα σε περιοδεία» συνέχισε ο Φινλανδός μουσικός.

Δείτε εδώ το lyric video της live εκδοχής του "Daughter Of Hate" που θα περιλαμβάνετει στο "Live At Helsinki Ice Hall". 

Παρακάτω θα βρείτε το εξώφυλλο και το tracklist του δίσκου.

amorphis-live-at-helsinki-ice-hall

1. The Bee
2. Heart Of The Giant
3. Bad Blood
4. The Four Wise Ones
5. Into Hiding
6. Sampo
7. Wrong Direction
8. Daughter Of Hate
9. Against Widows
10. My Kantele
11. The Golden Elk
12. Pyres On The Coast
13. Silver Bride
14. Black Winter Day
15. House Of Sleep

  • SHARE
  • TWEET