Tribulation: Αποχώρησε ο κιθαρίστας και ιθύνων νους της μπάντας Jonathan Hultén

Το συγκρότημα ανακοίνωσε τον αντικαταστάτη λίγες εβδομάδες πριν την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ

07/12/2020 @ 11:43

Με ανακοίνωση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πριν από λίγες ημέρες, οι Σουηδοί Tribulation ανακοίνωσαν την αποχώρηση, έπειτα από δέκα έξι χρόνια στο σχήμα, του Jonathan Hultén.

O Hultén, ήταν συνιδρυτής της μπάντας, κιθαρίστας και βασικός συνθέτης σε όλους τους έως τώρα δίσκους του σχήματος.

Συνεπώς, ο πολυαναμενόμενος νέος δίσκος των Tribulation, "Where The Gloom Becomes Sound" θα είναι και ο τελευταίος του Hultén με το συγκρότημα.

Η μπάντα, στην ανακοίνωση της αποκάλυψε τον αντικαταστάτη του Hultén , ο οποίος θα είναι ο Joseph Tholl ευρύτερα γνωστός από την θητεία του στους Enforcer, Vojd και Black Trip.

Οι Tribulation δήλωσαν μεταξύ άλλων:

«Έπειτα από 16 χρόνια, δημιουργικής, εκφραστικής καλλιτεχνικής και πνευματικής ανταλλαγής και συνεργασίας, ο Jonathan Hultén αποφάσισε να αποχωρήσει από την μπάντα για να κυνηγήσει οτιδήποτε του επιφυλάσσει η ζωή πλέον.

Η ιδέα του θανάτου και της αναγέννησης έπαιξαν ανέκαθεν κυρίαρχο ρόλο στην μυθολογία της μπάντας, και η αποχώρηση του Jonathan σηματοδοτεί την αποχώρηση μεγάλου μέρους του οικοδομήματός μας, έχουμε εμπιστοσύνη στο όραμά μας για το μέλλον, και θα φτιάξουμε ξανά κάτι ισχυρό και νέο ώστε να ακολουθήσουμε το κύμα καλλιτεχνικής αβεβαιότητας που είναι η νέα δεκαετία.

"Vetera transierunt: ecce facta sunt omnia nova"»

Μπορείτε να δείτε παρακάτω ολόκληρη την ανακοίνωση τόσο της μπάντας όσο και των Hultén και Tholl.

Επιπρόσθετα, μπορείτε εδώ να ακούσετε το πρώτο δείγμα από το "Where The Gloom Becomes Sound".

Υπενθυμίζουμε πως το εκπληκτικό "The Children Of The Night" (2015), που ήταν και ο δίσκος που καθόρισε τον παρόντα ηχητικό προσανατολισμό της μπάντας, συγκαταλέγεται ανάμεσα στα 100 καλύτερα metal άλμπουμ της δεκαετίας, όπως αναδείχθηκαν από τη συντακτική ομάδα του Rocking.gr.

  • SHARE
  • TWEET