Οι Tribulation ανακοινώνουν νέο δίσκο και περιοδεία

Ο διάδοχος του "Down Below" είναι καθοδόν

27/08/2020 @ 10:34

Οι σπουδαίοι Σουηδοί gothic/death metallers Tribulation αποκάλυψαν την άφιξη του πέμπτου τους δίσκου.

Το "Where The Gloom Becomes Sound", όπως θα ονομάζεται το νέο άλμπουμ της μπάντας, αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2021 από τη Metal Blade (Η.Π.Α.) και τη Century Media (υπόλοιπος κόσμος).

Ο διάδοχος του εξαιρετικού, προ διετίας, "Down Below", που είχε επιφέρει στη μπάντα και ένα βραβείο Grammis στη χώρα τους, καταφθάνει έπειτα από μια εκτεταμένη περιοδεία των Tribulation ως support act στους Ghost και την κυκλοφορία του πρώτου live άλμπουμ τους, ονόματι "Alive & Dead At Södra Teatern" το 2019.

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση του δίσκου, οι Tribulation δήλωσαν μεταξύ άλλων:

«"'Down, further down, Where the Gloom Becomes Sound...',  τραγουδούσε η Anna-Varney Cantodea την προηγούμενη χιλιετία, σε ένα διαφορετικό κόσμο. Και εμείς κατευθυνθήκαμε πολύ πιο κάτω από το "Down Below". Αυτός ο δίσκος είναι πικρός, γεμάτος από σκιές φαντασμάτων και αποκρυφιστική μαγεία, ένα μυθολογικό βεστιάριο που επεκτείνεται από αμμώδεις ερήμους μέχρι τον μεσημεριανό ήλιο, από το προϊστορικό μας παρελθόν μέχρι το εν δυνάμει μέλλον».

Υπενθυμίζουμε πως το εκπληκτικό "The Children Of The Night" (2015), που ήταν και ο δίσκος που καθόρισε τον παρόντα ηχητικό προσανατολισμό της μπάντας, συγκαταλέγεται ανάμεσα στα 100 καλύτερα metal άλμπουμ της δεκαετίας, όπως αναδείχθηκαν από τη συντακτική ομάδα του Rocking.gr.

Επιπρόσθετα, η μπάντα ανακοίνωσε πως, επιτρεπόντων των συνθηκών, θα περιοδεύσει στην Ευρώπη, αρχής γενομένης των Ιανουάριο, έχοντας ως support acts τους Bolzer και Molassess.

  • SHARE
  • TWEET