Οι Rotting Christ ντύνουν μουσικά το trailer του video game "Mortal Shell"

Παράλληλα δουλεύουν πάνω στο νέο τους δίσκο

07/08/2020 @ 11:15

Οι βετεράνοι του black metal, Rotting Christ, έκαναν μια ομολουγομένως σημαντική κίνηση από εμπορική άποψη.

Συγκεκριμένα, ξεκίνησαν μια συνεργασία με τους δημιουργούς του παιχνιδιού "Mortal Shell" για το PS4, το οποίο περιείχε μουσική της μπάντας στο trailer του.

H κυκλοφορία του παιχνιδιού είναι προγραμματισμένη για τις 18 Αυγούστου και εδώ μπορείτε να δείτε το trailer που ντύνεται μουσικά από το "ΧΞΣ (666)" των Rotting Christ από το "Κατά Τον Δαίμονα Εαυτού" του 2013. 

Ο frontman της μπάντας, Σάκης Τόλης, σχολίασε σχετικά: «Αγαπητοί φίλοι, είμαστε περήφανοι που ανακοινώνουμε την συνεργασία μας με τους δημιουργούς του video game "Mortal Shell"! Το κομμάτι "ΧΞΣ (666)" χρησιμοποιείται στο επίσημο trailer του παιχνιδιού. Στο μεταξύ, δουλεύουμε σκληρά σε νέα κομμάτια για τον επερχόμενο δίσκο των Rotting Christ και ετοιμαζόμαστε για την εμφάνισή μας στο European Metal Festival Alliance  αυτό το Σαββατοκύριακο. Μείνετε συντονισμένοι, ανυπομονούμε να σας συναντήσουμε από κοντά σύντομα. NON SERVIAM!» 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το παιχνίδι, δείτε εδώ

rotting-christ-in-last-of-us-2-poster

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που οι Rotting Christ μπλέκονται με τη βιομηχανία παιχνιδιών αφού πρόσφατα το όνομα της μπάντας εμφανιζόταν σε μια σκηνή του "The Last of Us Part 2' μαζί με το όνομα των Horrendous, των Necromantia, των Thou Art Lord, των Varathron και των Arsis ενώ στο παρελθόν το κομμάτι τους "Ad Noctis" υπήρχε στο παιχνίδι "Brutal Legend".

  • SHARE
  • TWEET