Ο Rob Halford μιλά για την μάχη του Glenn Tipton με το Πάρκινσον

«Είναι ενεργό μέλος των Judas Priest. Είναι ήρωας»

16/12/2020 @ 12:48

Ο χαρισματικός frontman των Judas Priest αναφέρθηκε στον επι χρόνια κιθαρίστα της μπάντας, Glenn Tipton, και τη μάχη του με την ασθένεια του Πάρκινσον.

Ο Tipton διαγνώσθηκε με την ασθένεια πριν από έξι περίπου χρόνια αλλά μόλις το 2018 ανακοίνωσε πως δεν θα συμμετέχει στις περιοδείες των Judas Priest για τον τελευταίο τους δίσκο με τίτλο "Firepower".

Tη θέση του έλαβε ο παραγωγός Andy Sneap, ενώ ο Tipton κατά καιρούς κάνει περιορισμένες εμφανίσεις σε συγκεκριμένα live για τα κομμάτια "Metal Gods", "Breaking The Law" και "Living After Midnight".

Ο Halford μιλώντας στο περιοδικό Brutal Planet είπε: «(Ο Glenn) είναι ήρωας. Είναι καλά. Μιλάμε για αυτόν στο "No Surrender" από το "Firepower". Είναι αυτός ο απίστευτος, δυνατός άνθρωπος που στέλνει ένα μήνυμα σε όποιον παλεύει με το πάρκινσον, πως μπορεί ακόμα να ζήσει τη ζωή του. Είναι μεγάλη πρόκληση για αυτόν σαν μουσικό, αλλά δεν το αφήνει να τον σταματήσει. Μπορεί ακόμα να χρησιμοποιεί διάφορες τεχνικές για να παίζει κιθάρα. Είναι ενεργό μέλος των Judas Priest. Και φαίνεται μια χαρά, ακούγεται μια χαρά».

Διαβάστε εδώ την κριτική του τελευταίου άλμπουμ των Judas Priest, "Firepower".

  • SHARE
  • TWEET