Οι Refused δουλεύουν πάνω σε νέα μουσική

Η ακύρωση της ευρωπαϊκής περιοδείας δεν πτοεί την δραστήρια μπάντα

17/08/2020 @ 13:22

Οι Refused, με ανακοίνωσή τους, ακύρωσαν το επερχόμενο ευρωπαϊκό σκέλος της προγραμματισμένης περιοδείας τους που θα ξεκινούσε τον Σεπτέμβρη.

Μαζί με την ακύρωση, η ιστορική μπάντα όμως προχώρησε και σε αποκαλύψεις σχετικά με το δισκογραφικό της μέλλον.

Συγκεκριμένα, στις 29 Αυγούστου, στα πλαίσια της Record Store Day, οι Refused θα κυκλοφορήσουν ένα συλλεκτικό live δίσκο ονόματι "Not Fit For Broadcast – Live At The BBC" που θα περιλαμβάνει όλη την εμφάνιση της μπάντας στα Maida Vale Studios.

Επιπρόσθετα, η επιδραστική post-hardcore μπάντα, ανακοίνωσε πως δουλεύει πάνω σε νέα μουσική, κάτι για το οποίο δηλώνουν ενθουσιασμένοι και ανυπόμονοι να μοιραστούν περισσότερες πληροφορίες με το κοινό.

Υπενθυμίζουμε πως ο τελευταίος δίσκος των Refused και δεύτερος έπειτα από την επαναδραστηριοποίηση τους, ονόματι "War Music" κυκλοφόρησε το 2019, ενώ η μπάντα φέτος έχει αναλάβει υπό το ψευδώνυμο Samurai την επιμέλεια του soundtrack του "Cyberpunk 2077".

Πριν λίγους μήνες, ο frontman των Refused, Dennis Lyxzen, κυκλοφόρησε με το punk rock supergroup των Fake Names το ομότιτλο, εξαιρετικό τους ντεμπούτο, που βρήκε τη θέση του και στους καλύτερους rock δίσκους του πρώτου εξαμήνου όπως αναδείχθηκαν από την συντακτική ομάδα του Rocking.gr.

  • SHARE
  • TWEET