Επίσημα πλέον: Dio, Iommi, Butler και Ward επανενώνονται ως Heaven And Hell

26/10/2006 @ 06:26
Ένας εκπρόσωπος του κιθαρίστα των Black Sabbath, Tony Iommi, επιβεβαίωσε ότι η πολύ αναμενόμενη και έντομα φημολογούμενη επανένωση των Iommi, Dio, Butler και Ward μοιάζει να παίρνει σάρκα και οστά. Αφού διάφοροι promoters προσέγγισαν τους αντιπροσώπους των πρώην μελών των Sabbath, τα τέσσερα μέλη άρχισαν να το σκέφτονται πολύ σοβαρά, μιας και ήθελαν να επανενωθούν εδώ και αρκετό καιρό. Φαίνεται πως το νέο σχήμα θα είναι αυτό των Heaven And Hell - αυτό είναι το όνομα που η μπάντα πιθανώς θα χρησιμοποιήσει στο νέο της εγχείρημα. Αν όλα πάνε καλά, οι Heaven And Hell θα «βγουν στον δρόμο» στις αρχές του 2007.

Σε μία εμφάνιση στις 16 Αυγούστου, στο ραδιοφωνικό show "Rockline", ο Dio είπε τα ακόλουθα σχετικά με την πιθανότητα περαιτέρω συνεργασίας με τον κιθαρίστα των Black Sabbath, Tony Iommi:

«Έχουμε ήδη γράψει ένα (νέο) τραγούδι μαζί. Ο λόγος που έγινε αυτό είναι ότι βγαίνει μια κυκλοφορία με τίτλο "Black Sabbath: The Dio Years" - υπάρχει ήδη μία, φυσικά, η "Black Sabbath: The Ozzy Years", αυτή ήταν η αρχή και φυσικά αφορά την καλύτερη περίοδο της μπάντας. Θέλαμε να κάνουμε το "Black Sabbath - The Dio Years" λίγο πιο special, όχι απλά να σας δώσουμε υλικό που δεν έχετε ακούσει σε live εκδοχή. Αυτά είναι δύο κομμάτια που δε θα ακούσετε αλλού, δύο νέα τραγούδια. Το ένα που έχω κάνει με τον Tony είναι πραγματικά φανταστικό. Είναι απίστευτο να συνειδητοποιείς πόσο απίθανος κιθαρίστας ήταν. Το ξεχνάς αυτό όταν έχεις να δουλέψεις 10 χρόνια με κάποιον. Ελπίζω να σας αρέσει. Πιστεύω ότι θα είναι τέλειο».

Στις φήμες που τον θέλουν να επανενώνεται με τους Black Sabbath, ο Dio είπε: «Υπάρχουν πάντα φήμες για όλα - για ένα Rainbow reunion, για ένα Black Sabbath reunion. Ο σκοπός μας ήταν να το κάνουμε αυτό επειδή θέλαμε αυτό το δημιούργημα να είναι λίγο πιο special από όλα τα άλλα, όχι απλά ένα live τραγούδι που δεν έχετε ξανακούσει. Θέλαμε να κάνουμε κάτι πιο «ειδικό», ώστε όλη η μπάντα να γράφει και να παίζει αυτά τα τραγούδια».
  • SHARE
  • TWEET