Heavy By The Sea Festival: Και οι Kvelertak στο line-up

Slayer, Down, Rotting Christ και Kvelertak, την Δευτέρα, 1 Ιουλίου στην Αθήνα

18/04/2013 @ 13:14
Χθες σας ενημερώσαμε για την προσθήκη των Rotting Christ στο Heavy By The Sea Festival και πριν από λίγα λεπτά η Detox Events ανακοίνωσε, μέσω της σελίδας της στο Facebook, άλλο ένα όνομα που θα εμφανιστεί την Δευτέρα, 1 Ιουλίου στην Πλατεία Νερού, μαζί με τους Slayer και Down.

Οι Kvelertak αποτελούν την τελευταία προσθήκη στο line-up του φεστιβάλ, ενώ αναμένουμε τις ανακοινώσεις και άλλων ονομάτων το προσεχές διάστημα.

Περισσότερες πληροφορίες για το Heavy By The Sea Festival μπορείτε να βρείτε στην ατζέντα μας, εδώ.



Update (Δελτίο Τύπου):

1 Ιουλίου 2013
Πλατεία Νερού, Ολυμπιακός Πόλος Φαλήρου

Heavy By The Sea Festival:
Slayer
Down
Rotting Christ
Kvelertak

H 1η Ιουλίου είναι η σημαντικότερη ημερομηνία της χρονιάς για το metal κοινό της χώρας. Είναι η ημέρα του Heavy By The Sea, του νέου μεγάλου φεστιβάλ σκληρού ήχου που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Νερού, τον καλύτερο καλοκαιρινό συναυλιακό χώρο της πόλης.

Στα ήδη γνωστά ονόματα των μεγαθηρίων Slayer και Down, προστίθενται δύο ακόμα εντυπωσιακά ονόματα: οι Rotting Christ και οι Kvelertak.

Οι Rotting Christ, το κορυφαίο ελληνικό metal συγκρότημα, με την τεράστια πορεία παγκοσμίως και τις δύο δεκαετίες καριέρας, θα εμφανιστεί στη σκηνή του Heavy By The Sea για την πρώτη φετινή συναυλία τους στην Αθήνα. Θα παρουσιάσουν τον καινούργιο δίσκο τους “Κατά Τον Δαίμονα Εαυτού”, ο οποίος κυκλοφόρησε την 1η Μαρτίου, καθώς και κομμάτια από την μεγάλη καριέρα τους.

Οι Kvelertak, επιστρέφουν στην Αθήνα μετά την θριαμβευτική πρώτη εμφάνισή τους με τους Megadeth. Πλέον ανήκουν στο δυναμικό της περίφημης Roadrunner Records, στην οποία μόλις κυκλοφόρησαν τον δεύτερο δίσκο τους “Meir”. Οι τρελοί Νορβηγοί με τον μοναδικό ήχο και τις εκρηκτικές συναυλίες, είναι από τα πιο καυτά ονόματα του σκληρού ήχου και τίποτα δεν φαίνεται να μπορεί να τους σταματήσει.

Έχουν μείνει 500 εισιτήρια των 30 ευρώ στα γνωστά σημεία προπώλησης.
Περισσότερες πληροφορίες για το Heavy By The Sea θα ανακοινωθούν σύντομα.

Εισιτήρια:
30 ευρώ (τα πρώτα 2000 εισιτήρια) και 35 Ευρώ στο www.ticketarena.gr και στο Tickethouse και τα Public.
40 ευρώ στο ταμείο της Πλατείας Νερού την ημέρα της συναυλίας.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 16.30
Πληροφορίες: 210 9611118 και www.detoxevents.gr
  • SHARE
  • TWEET