Vegan punk rock ντοκιμαντέρ από τον Moby με σπουδαίους καλεσμένους

Δείτε το trailer με μέλη των The Damned, Crass, Fugazi, Bad Brains, Refused, κ.ά.

10/01/2023 @ 15:16

Στις 20 Ιανουαρίου και στα πλαίσια του Slamdance Film Festival θα κάνει πρεμιέρα το ντοκιμαντέρ του Moby ονόματι "Punk Rock Vegan Movie".

Το σκηνοθετικό ντεμπούτο του κορυφαίου καλλιτέχνη, που υποσχέθηκε πως έπειτα από την προβολή του στο φεστιβάλ θα το παρέχει δωρεάν, επικεντρώνεται στη σχέση ανάμεσα στην punk rock μουσική και τα δικαιώματα των ζώων, και όπως μπορείτε να δείτε στο δίλεπτο trailer, περιλαμβάνει εμφανίσεις από σπουδαίους καλεσμένους που παραχωρούν συνεντεύξεις στα πλαίσια της θεματικής.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων εμφανίζονται οι Captain Sensible (The Damned), Dennis Lyxzén (Refused), Ian McKaye (Minor Threat/Fugazi), Steve Ignorant (Crass, Conflict), HR (Bad Brains), Tim McIlrath (Rise Against), Dave Navarro (Jane's Addiction), Walter Schreifels (Quicksand), Andy Hurely (Fall Out Boy), Amy Lee (Evanescence).

Σχολιάζοντας την παραγωγή, ο Moby ανέφερε μεταξύ άλλων:

«To "Punk Rock Vegan Movie" δημιουργήθηκε επίσης για να υπενθυμίσει στον κόσμο τη σημασία και την δραματική κρισιμότητα του να υιοθετήσουμε την ασυμβίβαστη ηθική και τις πρακτικές του αυθεντικού punk rock ακτιβιστή. Ήθελα να ρίξω φως σε αυτή την ενδιαφέρουσα ακτιβιστική κουλτούρα που μπορεί κόσμος εκτός της punk rock κοινότητας να αγνοεί εντελώς την ύπαρξή της.

Η ελπίδα μου είναι πως κάποιο άτομο που είδε το φιλμ να σκεφτεί πως οι ήρωές του πρεσβεύουν αυτές τις αξίες και αποφασίσει να συμβάλλει σε μια θετική αλλαγή».

  • SHARE
  • TWEET