Οι Rammstein επανακυκλοφορούν το ντεμπούτο άλμπουμ τους

Μετά από 25 χρόνια η γερμανική μπάντα θα προσφέρει στους οπαδούς της μια remastered έκδοση του "Herzeleid"

09/11/2020 @ 12:07

Για τον εορτασμό της 25ης επετείου από την κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ τους, οι Rammstein αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν μια remastered έκδοση του "Herzeleid".

Το "Herzeleid (XXV Anniversary Edition - Remastered)" θα περιλαμβάνει όλα τα αρχικά κομμάτια remastered σε ένα CD, με συσκευασία σε σχήμα σταυρού, η οποία θα περιλαμβάνει και τις φωτογραφίες του Praler από την πρώτη κυκλοφορία.

Την εικαστική επιμέλεια της επανέκδοσης ανέλαβε και πάλι ο Dirk Rudolph, υπεύθυνος και για το artwork του "Herzeleid". Η remastered έκδοση του δίσκου θα κυκλοφορήσει και σε βινύλιο.

Εδώ μπορείτε να κάνετε προπαραγγελία του "Herzeleid (XXV Anniversary Edition - Remastered)", το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 4 Δεκεμβρίου.

Να θυμίσουμε ότι πέρσι οι Rammstein κυκλοφόρησαν τον ομότιτλο διάδοχο του "Liebe Ist Fur Alle Da" μετά από μια δεκαετία, o οποίος βρέθηκε στα 30 καλύτερα άλμπουμ του 2019 αλλά και στις 100 καλύτερες metal κυκλοφορίες των '10s σύμφωνα με το Rocking, ενώ πρόσφατα επέστρεψαν στο στούντιο για να γράψουν νέα μουσική

Δείτε εδώ το trailer της επανακυκλοφορίας του "Herzeleid".

  • SHARE
  • TWEET