Δείτε το νέο videoclip των Hexvessel

To "Kindred" είναι ένας παιάνας εμπνευσμένος από τον Herman Hesse

24/01/2020 @ 15:00

Η μπάντα του Mat "Kvohst" McNerney έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο δείγμα από τον επερχόμενο δίσκο των Hexvessel με τίτλο "Kindred".

Δείτε το "Demian" εδώ.

Όπως δηλώνουν στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook:

"Το νέο μας single, "Demian" κυκλοφορεί σήμερα! Ένα υπο-αρκτικό occult blues κομμάτι με western-noir κιθάρες, το "Demian" είναι ένας παιάνας στο έργο του Herman Hesse και αφορά το άνοιγμα του υποσυνείδητου μας ώστε να αγγίξουμε τις ανθρώπινες δυνατότητές μας. Ο τραγουδιστής/συνθέτης Mat McNerney λέει ότι το "Demian" είναι κατά μια έννοια το πραγματικό μήνυμα σε ότι κάνουμε με τους Hexvessel. Αφορά την εσωτερική αναζήτηση της αγιότητας και την ανακάλυψη της μαγείας στο σύμπαν, που βρίσκεται μέσα μας. Έχει να κάνει με το πέρασμα στην «άλλη πλευρά».

Σε όσους αρέσουν οι διαφορετικές πτυχές των Hexvessel, η folk, η occult, η rock, η ψυχεδέλεια, μην φοβηθείτε, ο επερχόμενος νέος δίσκος είναι όσο εκλεκτικός όσο το "No Holier Temple" και δύσκολο όσο ποτέ να προσδιοριστεί!"

Ο έκτος δίσκος των Hexvessel και διάδοχος του "All Tree" θα κυκλοφορήσει στις 17 Απριλίου και θα είναι η πρώτη δουλειά τους μετά την αποχώρησή τους από την Century Media και την επιστροφή τους στην Svart Records.

  • SHARE
  • TWEET