Δείτε τις εμφανίσεις των Red Hot Chili Peppers στις εκπομπές των Fallon και Kimmel

To συγκρότημα τίμησε τη μνήμη του Taylor Hawkins ενώ απέκτησε και το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Hollywood

03/04/2022 @ 23:11

Η Παρασκευή αποδείχθηκε μια ημέρα καθοριστικής σημασίας για τους Red Hot Chili Peppers.

Πέραν της κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου "Unlimited Love", το συγκρότημα απέκτησε το δικό του αστέρι στο περίφημο Hollywood Walk Of Fame, επισφραγίζοντας μια άκρως επιτυχημένη και καταξιωμένη πορεία τεσσάρων δεκαετιών.

Παράλληλα, οι Red Hot Chili Peppers εμφανίστηκαν σε δύο βραδινές εκπομπές παρουσιάζοντας ζωντανά τραγούδια μέσα από το νέο τους άλμπουμ!

Στα πλαίσια της πρωταπριλιάτικης φάρσας των Jimmy Kimmel και Jimmy Fallon, που άλλαξαν θέσεις στις αντίστοιχες εκπομπές που παρουσιάζουν, το σχήμα ήταν ο κοινός μουσικός καλεσμένος των δύο show.

Έτσι, οι Red Hot Chili Peppers έπαιξαν ζωντανά από την οροφή του Roosevelt Hotel το "These Are The Ways" για τις ανάγκες του "Jimmy Kimmel Live", ενώ για το "Τhe Tonight Show Starring Jimmy Fallon", απέδωσαν το single τους "Black Summer" μέσα από ένα μικρό sound stage.

Αξίζει να σημειωθεί πως και στις δύο εμφανίσεις, ο Chad Smith τίμησε τη μνήμη του εκλιπόντα Taylor Hawkins αναγράφοντας το όνομά του στο bass drum του σετ του.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις σχετικές εκτελέσεις εδώ και εδώ αντίστοιχα, ο οποίες αποτελούν και τις πρώτες ζωντανές εμφανίσεις της μπάντας με τον John Frusciante στη σύνθεσή της έπειτα από την επιστροφή του.

  • SHARE
  • TWEET