Moonspell σεισμός το φθινόπωρο

«Ο νέος δίσκος, ένας ποιητικός, μουσικός και φιλοσοφικός αντικατοπτρισμός του τραγικού γεγονότος που συνέβη το 1755 στην Λισαβόνα»

19/06/2017 @ 13:26

Οι Moonspell θα κυκλοφορήσουν τον νέο τους δίσκο "1755" στις 3 του Νοέμβρη, μέσω της Napalm Records.

Πρόκειται για ένα έργο που αναφέρεται στον μεγάλο σεισμό που έπληξε την Λισαβόνα και το Βασίλειο της Πορτογαλίας το 1755 και είναι γραμμένο εξ ολοκλήρου στα Πορτογαλικά. 

Οι metallers περιέγραψαν την προσπάθεια ως «έναν ποιητικό, μουσικό και φιλοσοφικό αντικατοπτρισμό του τραγικού γεγονότος που συνέβη την 1η Νοεμβρίου του 1755 μέσω της μπάντας».

«Πρόκειται για έναν ως επί το πλείστον metal δίσκο, με ζωηρά riff, επική ενορχήστρωση και φωνητικά και στίχους που επικαλούνται τον πόνο και την αγωνία εκείνης της ημέρας. Το συγκρότημα έδωσε προσοχή στο να αναπαραστήσει την Λισαβόνα των τελών του 18ου αιώνα και γι’ αυτό θα υπάρξει πολύ percussion και μια μελωδική προσέγγιση εκείνης της εποχής και της ατμόσφαιρας της μεγάλης πόλης.»

«Τα δέκα δυναμικά, γεμάτα εκπλήξεις τραγούδια θα αντηχούν κάποιες προηγούμενες προσπάθειες των Moonspell, όπως τα "Under The Moonspell" ή "Αlpha Noir". Πρόκειται για τους Moonspell όπως δεν τους έχετε ξανακούσει, με την φλόγα της μητρικής τους γλώσσας και 900 χρόνια ιστορίας να αποκαλύψουν! Είναι το μαύρο θηρίο ['black beast'] από την Πορτογαλία που τόσο ποθεί η metal σκηνή.»

Τα μέλη της μπάντας θα υποδεχθούν την επίσημη κυκλοφορία του δίσκου "1755" με δύο ζωντανές εμφανίσεις τους στην γενέτειρά τους, Λισαβόνα, και μία στο Πόρτο.

  • SHARE
  • TWEET