Δύο νέες κυκλοφορίες από τους Militarie Gun

Ακούστε το νέο single της μπάντας με μέλη από Regional Justice Center, Modern Color και Drug Church

12/05/2021 @ 13:55

Η νεοσύστατη hardcore μπάντα των Militarie Gun, σε συνέχεια του περσινού ντεμπούτου EP της, ανακοίνωσε την άφιξη δύο ακόμη κυκλοφοριών.

Συγκεκριμένα, το σχήμα του οποίου ηγείται, αναλαμβάνοντας και τα φωνητικά, ο Ian Shelton (Regional Justice Center), και διαθέτει μέλη από μπάντες όπως οι Drug Church και Modern Color, θα κυκλοφορήσει δύο νέα EP.

Οι δίσκοι θα ονομάζονται "All Roads Lead To The Gun" και "All Roads Lead to The Gun II" και θα κυκλοφορήσουν στις 4 Ιουνίου μέσω της Alternatives και στις 10 Σεπτεμβρίου μέσω της Convulse Records αντίστοιχα, σε παραγωγή του, γνώριμου για την συνεργασία του με τους Regional Justice Center, Taylor Young.

Οι Militarie Gun, σε αντίθεση με το πιο οργισμένο powerviolence/hardcore των Regional Justice Center, οι οποίοι πριν λίγους μήνες κυκλοφόρησαν το εξαιρετικό "Crime And Punishment", κινούνται σε πιο μελωδικά πεδία, δηλώνοντας ως επιρροές σχήματα όπως οι Fugazi, Born Against, Guided By Voices και Τhe Jesus Lizard.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το video για το πρώτο single από τις κυκλοφορίες, ονόματι "Don't Pick Up The Phone", εδώ, σε σκηνοθεσία του Ian Shelton.

  • SHARE
  • TWEET