Best of από τους Placebo με νέο τραγούδι

Η βρετανική alt-rock μπάντα συμπλήρωσε 20 χρόνια ζωής

19/08/2016 @ 19:45

Οι Placebο γιορτάζουν τα 20 χρόνια τους με τον Best Of δίσκο με τίτλο "A Place For Us To Dream — 20 Years Of Placebo".

Παράλληλα διέθεσαν και το μοναδικό νέο τραγούδι μέσα από αυτόν, το "Jesus’ Son". Δείτε εδώ το video, το οποίο γυρίστηκε στη Σαρδηνία.

O δίσκος κυκλοφορεί στις 7 Οκτωβρίου, έχοντας εκδόσεις με deluxe vinyl box set και το διπλό CD μαζί με βιβλίο και πλήθος φωτογραφιών. Η φωτογραφία που κοσμεί το εξώφυλλο που θα δείτε παρακάτω είναι από επεισόδια στο Βανκούνερ το καλοκαίρι του 2011.

"A Place For Us To Dream" Tracklist:

Disc 1
01. Pure Morning (Radio Edit)
02. Jesus’ Son (Radio Edit)
03. Come Home
04. Every You Every Me (Single Version)
05. Too Many Friends
06. Nancy Boy (Radio Edit)
07. 36 Degrees (Version 2016)
08. Taste In Men (Radio Edit)
09. The Bitter End
10. Without You I’m Nothing (feat. David Bowie)
11. English Summer Rain (Single Verison)
12. Breathe Underwater (Slow)
13. Soulmates
14. Meds (feat. Alison Mosshart)
15. Bright Lights (Single Version)
16. Song To Say Goodbye (Radio Edit)
17. Infra-Red
18. Running Up That Hill

Disc 2
01. B3 (Radio Edit)
02. For What It’s Worth
03. Teenage Angst
04. You Don’t Care About Us (Radio Edit)
05. Ashtray Heart
06. Broken Promise (feat. Michael Stripe)
07. Slave To The Wage (Radio Edit)
08. Bruise Pristine (Radio Edit)
09. This Picture
10. Protège Moi
11. Because I Want You (Redux)
12. Black-Eyed
13. Lazarus
14. I Know (Version 2008)
15. A Million Little Pieces (Radio Edit)
16. Special Needs (Radio Edit)
17. Special K
18. Loud Like Love