Με νέο ντράμερ οι Manowar στο Release Athens

Οι ανακοινώσεις του Anders Johannson και του συγκροτήματος

05/06/2022 @ 14:09

Με χθεσινή ανακοίνωσή του, ο Anders Johannson γνωστοποίησε ότι δεν θα ακολουθήσει τους Manowar στην επερχόμενη περιοδεία τους, η οποία θα ξεκινήσει την Τετάρτη 22 Ιουνίου από την Πλατεία Νερού και το Release Athens Festival.

Ο πολύπειρος Σουηδός ντράμερ ανέφερε αναλυτικά τα εξής:

«Γεια σας φίλοι.

Οικογενειακές υποχρεώσεις καθιστούν απαραίτητο να παραμείνω όσο το δυνατόν πιο κοντά στο σπίτι μου στην Σουηδία αυτή την φορά.

Για αυτόν το λόγο δεν θα μπορέσω να συμμετάσχω στην επερχόμενη περιοδεία των Manowar.

Η υποστήριξη από τους Manowar, το crew και τους οπαδούς υπήρξε από την αρχή υπερβάλλουσα.

Οποιοσδήποτε ήταν εκεί με καλωσόρισε στις καρδιές του χωρίς δισταγμό και έχω κάνει φίλους για όλη μου την ζωή.

Σας ευχαριστώ για όσα ωραία περάσαμε.

Hail and Kill!»

Στην δική τους ανακοίνωση που ακολούθησε, οι Manowar γνωστοποίησαν ότι στην επερχόμενη περιοδεία πίσω από τα τύμπανα θα βρεθεί ο 52χρονος Αμερικανός Dave Chedrick, μιλώντας με θερμά λόγια για τον Σουηδό:

«Anders Johannson, περάσαμε υπέροχα μαζί σου, αδελφέ Viking! Τα καλύτερα σε σένα και τους αγαπημένους σου. Θα είσαι για πάντα μέλος της οικογένειας των Manowar. Τώρα και για πάντα.»

Εκφράζοντας την λύπη τους για τον χαμό του μακροχρόνιου συνεργάτη τους Ken Kelly, οι Manowar ανέφεραν ότι η χθεσινή τους εμφάνιση θα ήταν αφιερωμένη σε εκείνον.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, το συγκρότημα που βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες σε ευρωπαϊκό έδαφος, πραγματοποίησε πρόβα τζενεράλε, με το μεγαλύτερο μέρος του σετ να αποτελείται από τραγούδια των έξι πρώτων άλμπουμ.

Σε video άλλωστε από τις πρόβες που κοινοποιήθηκε την Παρασκευή, ακούγεται μέρος του θρυλικού "Defender" που κυκλοφόρησε ως single το 1983 με αφήγηση του Orson Welles, ως ένδειξη όσων θα πρέπει να περιμένουμε.

  • SHARE
  • TWEET