Malcolm Young: «Όταν αποχώρησε ο αρχικός μας τραγουδιστής ο κόσμος πανηγύριζε»

Στο φως της δημοσιότητας ακυκλοφόρητη συνέντευξη του κιθαρίστα των AC/DC

02/04/2021 @ 11:26

Σε συνέντευξη που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, ο Malcolm Young μίλησε για το παρασκήνιο της άφιξης του Bon Scott στους AC/DC.

Συγκεκριμένα, η συνέντευξη με τον θρυλικό κιθαρίστα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2017, πραγματοποιήθηκε το 2003 και συμπεριλαμβάνεται στο περίφημο "The Coda Collection", το οποίο περιέχει μεταξύ άλλων ένα ντοκιμαντέρ διάρκειας επτά ωρών αναφορικά με την σταδιοδρομία της εμβληματικής μπάντας.

Στην εν λόγω συνέντευξη, ο Young φέρεται να σχολιάζει τις αντιδράσεις που προέκυψαν κατά την αποχώρηση του αρχικού τραγουδιστή της μπάντας:

«O Bon πρακτικά ανέλαβε αμέσως τα ηνία. Ήταν μεγαλύτερος σε ηλικία και είχε εμπειρία με την άλλη του μπάντα. Ήταν έμπειρος. Είχαμε γράψει ένα δύο τραγούδια και μας προέτρεψε να γράψουμε περισσότερα. Είχαμε τα αυτιά μας ανοιχτά όταν ήρθε, γιατί είχε αυτήν την έμπειρη άποψη. Ο πρώτος μας τραγουδιστής (σ.σ. Dave Evans), όταν αποχώρησε, ο κόσμος πανηγύριζε. Ήταν τόσο κακός. Ο Bon ήρθε μια εβδομάδα αργότερα και ήταν σοβαρός, είχε ιδέες, κίνητρο, τραγούδια. Ήμασταν χαρούμενοι που ήταν μαζί μας. Είχε σχέδια για την μπάντα».

Σχολιάζοντας τα πρώτα χρόνια της μπάντας, στην ίδια συνέντευξη, ο Young δήλωσε:

«Το μόνο που κάναμε, ήταν να διασκεδάζουμε τον κόσμο. Όταν ξεκινήσαμε ως μπάντα, οι ιδιοκτήτες των μαγαζιών μας έλεγαν πως θέλουμε ο κόσμος να χορεύει γιατί έτσι καταναλώνουν περισσότερο. Έτσι αντέξαμε, με τον κόσμο να ιδρώνει και να πίνει. Μείναμε σε αυτό. Ο κόσμος πλήρωνε για τα εισιτήρια, κάτι που δεν πρόκειται ποτέ να αγνοήσουμε. Οτιδήποτε συμβαίνει πέρα από αυτό, είναι έξτρα, κέρδος. Ήμασταν απλά μια club band. Όπως εξελίσσονται όλα όμως, έτσι και εσύ».

Οι AC/DC κυκλοφόρησαν πέρσυ το "Power Up", ενώ εδώ μπορείτε να ανατρέξετε στην ιστορία πίσω από την πρώτη συνάντηση του Dave Grohl με το συγκρότημα.

  • SHARE
  • TWEET