Liquid Tension Experiment: Άνοιξη του 2021 ο τρίτος δίσκος μέσω της Inside Out

Ακούστε ένα νέο δείγμα μουσικής από το επανασυνδεδεμένο project

18/12/2020 @ 10:54

Οι Liquid Tension Experiment, το πρόσφατα επανασυνδεδεμένο ορχηστρικό progressive metal project των Mike Portnoy, John Petrucci, Tony Levin και Jordan Rudess, εντάχθηκε στο δυναμικό της Inside Out Music με σκοπό την κυκλοφορία του τρίτου του άλμπουμ.

Ο νέος δίσκος, αναμένεται να κυκλοφορήσει 22 χρόνια μετά το "Liquid Tension Experiment 2", την Άνοιξη του 2021.

Το συγκρότημα, έδωσε στη δημοσιότητα ένα σύντομο δείγμα καινούριας μουσικής από την επερχόμενη κυκλοφορία, το οποίο μπορείτε να ακούσετε εδώ.

Ο label manager της Inside Out, Thomas Waber, σχολιάζοντας την αξιοσημείωτη προσθήκη των LTE στο roster της δισκογραφικής, ανέφερε:

«Tι θα προκύψει όταν βάλεις τέσσερις από τους πιο ταλαντούχους μουσικούς του πλανήτη στο ίδιο δωμάτιο; Οι LTE. Όλοι μας περιμέναμε αυτόν τον δίσκο για πολύ καιρό, και μας χαροποιεί που θα κυκλοφορήσει επιτέλους. Αυτό εδώ είναι για τους οπαδούς!»

Ο Mike Portnoy με τη σειρά του πρόσθεσε:

«Εγώ και ο John γνωρίζουμε τον Thomas από όταν συναντηθήκαμε στην πρώτη περιοδεία των Dream Theater το 1993. Έκτοτε συνεργάζομαι μαζί του εδώ και 20 χρόνια, με τους Transatlantic, Sons Of Apollo και The Neal Morse Band. Όταν οι LTE επανενώθηκαν αυτό το καλοκαίρι ξέραμε ποια θα ήταν η καταλληλότερη δισκογραφική».

Ο John Petrucci δήλωσε:

«Γνωρίζουμε όλοι τον Thomas για πολύ καιρό και ο Jordan και εγώ πρόσφατα ανακαλύψαμε πόσο καλή είναι η συνεργασία μαζί του, με την ένταξη των Dream Theater στην Inside Out πριν λίγα χρόνια. Δεν υπάρχει καλύτερο σπίτι για τους LTE και ανυπομονούμε για το μέλλον!»

Υπενθυμίζουμε πως φέτος ο Petrucci κυκλοφόρησε τον νέο του προσωπικό δίσκο, "Terminal Velocity", στον οποίο πιθανώς να μπήκαν τα θεμέλια της επιστροφής του supergroup, αφού συμμετείχε στα τύμπανα ο Portnoy.

Δείτε επίσης:

Οι Liquid Tension Experiment επιστρέφουν

«Φαίνεται πολύ ωραίο να επανενωθούν οι Liquid Tension Experiment»

  • SHARE
  • TWEET