Ο νέος δίσκος των Jethro Tull είναι και επίσημα καθ' οδόν

Η θρυλικής μπάντα εντάχθηκε στο δυναμικό της Inside Out Music

14/07/2021 @ 11:19

Τον περασμένο Μάρτιο, σε συνέντευξή του ο Ian Anderson είχε αποκαλύψει πως οι Jethro Tull πρόκειται να κυκλοφορήσουν νέο δίσκο έπειτα από σχεδόν 20 χρόνια.

Το "The Zealot Gene", όπως θα ονομάζεται το πρώτο άλμπουμ με το όνομα της μπάντας έπειτα από το "The Jethro Tull Christmas Album" του 2003, είναι πλέον και επίσημα καθ' οδόν.

Το θρυλικό progressive rock σχήμα εντάχθηκε στο δυναμικό της Inside Out Music/Sony, με την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου άλμπουμ να δρομολογείται για τις αρχές του 2022.

Σχολιάζοντας τη νέα δισκογραφική στέγη της μπάντας, ο Anderson ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Έπειτα από 54 χρόνια στον κόσμο των μουσικών ηχογραφήσεων, επιτέλους είμαι περήφανος να ανακοινώσω την μεταγραφή των Jethro Tull σε μια δισκογραφική η οποία μου θυμίζει, με πολλούς τρόπους, την Chrysalis, τόσο ως ανεξάρτητη εταιρεία, όσο και στην συνεργασία της τα τελευταία χρόνια με την ΕΜΙ. Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται πραγματικά με τη μουσική, με πάθος για την καλύτερη και πιο δημιουργική rock μουσική».

Ανυπομονούμε να ευδοκιμήσει αυτή η συνεργασία, με πολλές μελλοντικές κυκλοφορίες να έπονται.

Με τη σειρά του, ο Thomas Waber, επικεφαλής της δισκογραφικής, δήλωσε:

«H προσθήκη των Jethro Tull στο ρόστερ μας αποτελεί μεγάλη τιμή. Είναι πραγματικοί οραματιστές του ιδιώματος τους και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε στον επόμενο δίσκο τους. Είμαστε βέβαιοι πως οι αμέτρητοι οπαδοί τους θα είναι όσο ενθουσιασμένοι είμαστε εμείς».

Δείτε επίσης:

«A Buyer's Guide»: Jethro Tull

  • SHARE
  • TWEET