Τραγούδι με το Robert Smith των The Cure θα κυκλοφορήσουν οι Gorillaz

Η συνεργασία θα είναι το έκτο μέρος της "Song Machine" σειράς τραγουδιών της μπάντας

08/09/2020 @ 11:12

Οι Gorillaz, με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποκάλυψαν τον ερχομό ενός νέου single με τη συμμετοχή του Robert Smith των The Cure.

To single, για το οποίο δεν έχουν ανακοινωθεί άλλες πληροφορίες, θα αποτελεί το έκτο κεφάλαιο στη "Song Machine" σειρά κομματιών που έχει ξεκινήσει η μπάντα. Έως τώρα, οι Gorillaz, έχουν κυκλοφορήσει ως μέρος της "Song Machine" σειράς, μεταξύ άλλων το "How Far?" αφιερωμένο στη μνήμη του Tony Allen, το "Aries" με τη συμμετοχή του Peter Hook, καθώς και το "Momentary Bliss" σε συνεργασία με με τον rapper Slowthai και το punk ντουέτο των Slaves.

Επιπρόσθετα, η μπάντα αναμένεται να κυκλοφορήσει και ένα βιβλίο κόμικς τον Οκτώβριο, ονόματι "The Gorillaz Almanac" που θα αποτυπώνει την οπτική ιστορία του ιδιότυπου γκρουπ.

Στις ηλεκτρονικές σελίδες του Rocking.gr, μπορείτε να ανατρέξετε εδώ σε ένα οδηγό δισκογραφίας για τους The Cure, οι οποίοι σύμφωνα με δηλώσεις του Robert Smith έχουν τρία νέα άλμπουμ στα σκαριά, ενώ εδώ μπορείτε να διαβάσετε την ανταπόκριση του site από την περσινή εμφάνιση της μπάντας στα πλαίσια του Ejekt Festival.

  • SHARE
  • TWEET