Οι Epica επιστρέφουν στην Ελλάδα για μία συναυλία

Θα εμφανιστούν στο νέο μεγάλο venue της Αθήνας

17/01/2023 @ 18:00

Οι Epica επιστρέφουν στην Αθήνα για μια μεγάλη βραδιά του συμφωνικού metal, την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023, στο Floyd. Μετά την απολαυστική εμφάνισή τους στο Release Athens 2022, οι σπουδαίοι Ολλανδοί έρχονται στο νέο μεγάλο venue της πόλης που θα βρίσκεται στον ολοκληρωτικά αναμορφωμένο και ανακατασκευασμένο χώρο της οδού Πειραιώς 117!

Το τόσο αγαπημένο στην Ελλάδα συγκρότημα από την Ολλανδία, που φέτος γιορτάζει τα 20 χρόνια του, θεωρείται δικαίως ως μία από τις υπερδυνάμεις του metal. Από το ντεμπούτο τους, "The Phantom Agony" (2002), και το εμβληματικό "Design Your Universe" (2009), που τους πήγε σε άλλο επίπεδο, μέχρι το εξαιρετικό "Ωmega", η θεϊκή φωνή της Simone Simons “κοντράρεται” με την σφοδρότητα του ηγέτη της ολλανδικής μπάντας, Mark Jansen, με μνημειώδη αποτελέσματα.

Η μουσική τους εξελίσσεται και μαζί γιγαντώνεται το κοινό τους, στη χώρα μας και σε ολόκληρο τον κόσμο. Ένα επικό αμάλγαμα ορχηστρικής ομορφιάς, progressive κομψότητας και επιθετικών riffs που οδηγεί σε έναν κολοσσιαίο ήχο.

Το 2022 αποδείχτηκε μια από τις πιο επιτυχημένες χρονιές της πορείας τους, με αμέτρητες συναυλίες σε ολόκληρο τον κόσμο, ένα υπέροχο νέο EP ("The Alchemy Project") αλλά και την κυκλοφορία του ιστορικού πια live τους στο Paradiso του Άμστερνταμ, το 2006.

Follow Epica:
Official Website
Facebook
Instagram
Twitter
YouTube

Η προπώληση ξεκινάει στα 27€ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στη πορεία.

Διάθεση εισιτηρίων:
• Τηλεφωνικά στο 11876
• Online στο www.viva.gr
Φυσικά σημεία: Καταστήματα Wind, Public, Media Markt, Ευριπίδης, Yoleni’s και Viva Spot Τεχνόπολης

Epica + opening act (tba): Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023, Floyd (Πειραιώς 117, Γκάζι)

Δελτίο Τύπου

Ενημερωθείτε εδώ για όλες τις συναυλίες στην Ελλάδα.

  • SHARE
  • TWEET