Οι Mercury Rev βρήκαν επιτέλους «Το Φως» τους!

Έρχεται ο πρώτος δίσκος της μπάντας μετά το 2008 - Ακούστε και ένα νέο τραγούδι

19/06/2015 @ 14:23
Οι Mercury Rev ανακοίνωσαν λεπτομέρειες για την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ "The Light In You", που θα είναι το όγδοο studio δισκογραφικό εγχείρημά της alt rock μπάντας από τη Νέα Υόρκη και το πρώτο μετά το "Snowflake" του 2008.

Ο δίσκος αναμένεται στα ράφια των δισκοπωλείων στις 18 Σεπτεμβρίου, θα περιλαμβάνει 11 νέα τραγούδια και μπορείτε να ρίξετε μια πρώτη ματιά στο artwork του παρακάτω.

Μιλώντας για τα μακρά διαστήματα που μεσολαβούν μεταξύ των δίσκων τους, ο Jonathan Donahue δήλωσε: «Ήταν μία από εκείνες τις απόκοσμες ακολουθίες της ζωής, όταν όλα αυτά που θεωρείς στέρεα λιώνουν. Αλλά επίσης, όταν κάτι είναι άξιο να ειπωθεί, αυτό μπορεί να πάρει πολύ χρόνο για να το πεις, αντί απλά να το ξεράσεις».

«Μπορείτε να πάτε τόσο βαθιά όσο θέλετε με τον τίτλο, σε μεταφορικό, πνευματικό επίπεδο ή απλά ποιητική αδεία» προσθέτει. «Είναι ο φάρος που φωτίζει και μας επιτρέπει να βλέπουμε τους εαυτούς μας - και στη συνέχεια να υπάρχει η μουσική μεταξύ του Grasshopper κι εμένα, που είναι το πώς αντανακλάτε ο ένας στον άλλον. Το θεματικό κέντρο του άλμπουμ, στιχουργικά, είναι κάποιος που έχει περάσει μια απίστευτη περίοδο αναταραχής, θλίψης και αβεβαιότητας και καθώς το άλμπουμ εξελίσσεται, ένα φως εμφανίζεται πάνω στο νερό».

Ακούστε εδώ ένα πρώτο δείγμα του δίσκου, το τραγούδι "The Queen Of Swans".

Ιδού και το tracklist του "The Light In You":

1. The Queen Of Swans
2. Amelie
3. You’ve Gone With So Little For So Long
4. Central Park East
5. Emotional Freefall
6. Coming Up For Air
7. Autumn’s In The Air
8. Are You Ready?
9. Sunflower
10. Moth Light
11. Rainy Day Record

Mercury Rev -
  • SHARE
  • TWEET