Αυτοβιογραφία θα κυκλοφορήσει ο Will Sergeant (Echo & The Bunnymen)

«Ανυπομονώ να την διαβάσετε»

01/04/2021 @ 12:28

Ο συνιδρυτής των Echo & The Bunnymen, Will Sergeant ανακοίνωσε πως πρόκειται να κυκλοφορήσει την αυτοβιογραφία του.

Συγκεκριμένα, ο κιθαρίστας του ιστορικού συγκροτήματος, θα διαθέσει στις 15 Ιουλίου το "Bunnyman", όπως και θα ονομάζεται το βιβλίο.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, ο μουσικός θα περιγράφει λεπτομερώς πως ήταν το «να είναι μέλος σε μια από τις πιο σημαντικές και επιδραστικές μπάντες των '80ς».

«Από τα σχολικά χρόνια έως τα βράδια στο punk club του Liverpool, "Εric's", όπου είχε παρακολουθήσει μεταξύ άλλων εμφανίσεις από τους The Fall, Joy Division, The Cure, iggy Pop, Buzzcocks, The Damned και αρκετούς άλλους, ο Sergeant ένιωθε να γεμίζει από όρεξη για μουσική, κάτι που πυροδοτούσε και ο punk ενθουσιασμός του.

Ήταν αυτή του η προσήλωση που οδήγησε στη δημιουργία των Bunnymen, στις μέρες όπου αυτός και ο Ian McCulloch θα παρουσιάζονταν με πρόχειρες ηχογραφήσεις σε ταινίες μουσικών ιδεών μπροστά στην αίθουσα του συμβουλίου όπου συμμετείχε ο πατέρας του, αλλά και που θα έβρισκαν μια κοινότητα φίλων, εχθρών, και όλωςν των ενδιάμεσων, τους οποίους θα έδενε μια post-punk αφοσίωση, συγκροτήματα όπως οι Dead Or Alive, Frankie Goes To Hollywood και οι Teardrop Explodes μεταξύ άλλων».

Επιπρόσθετα, ο Sergeant εξέφρασε με ανάρτησή του την ανυπομονησία του για τον κόσμο να διαβάσει το "Bunnyman", το οποίο είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία εδώ.

  • SHARE
  • TWEET