Στη δημοσιότητα δόθηκε η διαθήκη του David Bowie

Ο τραγουδιστής συμπεριέλαβε στη διαθήκη του ακόμα και τη νταντά των παιδιών του

30/01/2016 @ 17:49
Περίπου 100 εκατομμύρια δολάρια άφησε ο David Bowie στη σύζυγό του, Iman, και τα δύο παιδιά του. 
 
Το έγγραφο της διαθήκης κατατέθηκε την περασμένη Παρασκευή σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης. Ο Bowie αφήνει δύο εκατομμύρια και τις μετοχές του στην εταιρεία Oppossum Inc. στην προσωπική του βοηθό, Corinne "Coco" Schwab, ενώ στη φίλη και νταντά των παιδιών του, Marion Skene, αφήνει 1 εκατομμύριο δολάρια.
 
Σύμφωνα με τη διαθήκη του, το σώμα του τραγουδιστή έπρεπε να αποτεφρωθεί και οι στάχτες του να διασκορπιστούν στο Μπαλί. Η διαθήκη του όριζε, επίσης, πώς μετά την αποτέφρωση θα ακολουθούσε μια βουδιστική τελετή.
 
Όπως μεταδίδει ο Guardian, στην 15χρονη Alexandria, κόρη της Iman, o Βοwie αφήνει το 25% μιας μεγάλης έκτασης στο Little Tonshi Mountain κοντά στο Γούντστοκ, καθώς επίσης και 25% της ίδιας έκτασης στον 44χρονο γιο του από τον προηγούμενο γάμο του, Duncan Jones. Το υπόλοιπο 50% της έκτασης, ένα διαμέρισμα στο Σόχο και μερικά ακόμη ακίνητα σε άλλα μέρη του κόσμου, περνούν στην Iman.
 
Η διαθήκη του Bowie συντάχθηκε το 2004, μετά από καρδιακή προσβολή που υπέστη ο τραγουδιστής. Μερικές τροποποιήσεις έγιναν κάποια χρόνια αργότερα. Υπολογίζεται πως κατά τη διάρκεια της ζωής του, ο Bowie είχε πουλήσει πάνω από 140 εκατομμύρια δίσκους.
  • SHARE
  • TWEET