Ακούστε τη συνεργασία των Run The Jewels με τους Royal Blood

«Οι Royal Jewels είναι το απόλυτο όνειρο που γίνεται πραγματικότητα»

04/12/2020 @ 10:29

Οι Run The Jewels ένωσαν τις δυνάμεις τους με τους Royal Blood για μια νέα εκδοχή του κομματιού "The Ground Below".

To hip-hop ντουέτο αποκάλυψε πριν λίγες μέρες πως θα συνεργαστεί με το rock ντουέτο των Mike Kerr και Ben Thatcher σε μια επανεξέταση του κομματιού, που περιλαμβάνεται στο φετινό, εξαιρετικό άλμπουμ τους "RTJ4".

Μπορείτε να ακούσετε το "Royal Jewels Mix" του "The Ground Below" εδώ.

Σχολιάζοντας την συνεργασία τους, οι Royal Blood ανέφεραν:

«Οι Royal Jewels είναι το απόλυτο όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Είναι μια συμμαχία που ευχόμαστε να συνεχιστεί για καιρό».

Ο EL-P των Run The Jewels από την πλευρά του ανέφερε:

«Είμαστε ο καθένας μεγάλος οπαδός της μπάντας του άλλου. Λίγο καιρό νωρίτερα, όταν αράζαμε και παίζαμε τραγούδια που εκτιμάμε, εγώ είχα βάλει το "Ether" των Gang Of Four, του οποίου το αρχικό riff αξιοποίησα αργότερα ως sample για το "The Ground Below".

O Mike και εγώ θεωρήσαμε πως θα είναι cool να ζητήσουμε από τους Royal Blood την δική τους εκδοχή. Τους το στείλαμε και πραγματικά το εκτόξευσαν».

Η συνεργασία αυτή διαδέχεται το νέο κομμάτι που κυκλοφόρησε πριν λίγες εβδομάδες το hip-hop group, "No Save Point", το οποίο θα περιέχεται στο soundtrack του "Cyberpunk 2077".

Οι Royal Blood προετοιμάζουν την κυκλοφορία του τρίτου τους αλμπουμ, έχοντας κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο το single "Trouble's Coming".

Υπενθυμίζουμε πως το πρώτο, ομώνυμο άλμπουμ της μπάντας, ψηφίστηκε από τη συντακτική μας ομάδα ως ένα από τα ντεμπούτα της δεκαετίας, καθώς και ένα από τα 30 καλύτερα άλμπουμ των '10s, ενώ μαζί με το "How Did We Get So Dark?" που καταλαμβάνει την έκτη θέση στα 30 καλύτερα άλμπουμ του 2017, συμπεριλαμβάνονται στα 100 alternative album της δεκαετίας όπως αναδείχθηκαν από το Rocking.gr

  • SHARE
  • TWEET