Rocking.gr X-mas Party: Τα τελευταία νέα

22/12/2004 @ 07:54
Λίγες ώρες έχουν μείνει για το Χριστουγεννιάτικο και πρώτο κατά σειρά πάρτυ του Rocking.gr στο Texas Club (Ιπποκράτους 56). Ένα από τα τελευταία μουσικά events της χρονιάς και μια μοναδική ευκαιρία για να γνωριστούμε, αυτή τη φορά από κοντά και όχι ηλεκτρονικά, όπως συνηθίζεται. 100% rock κλίμα με παραπάνω από 10 συντάκτες του site να δίνουν το παρόν και φυσικά να επιλέγουν τη μουσική και τα video που θα μας συνοδεύσουν. Περισσότερα από 130 cd (πρόσφατες αλλά και παλαιότερες κυκλοφορίες) είναι έτοιμα για "μοίρασμα" και τα δώρα βεβαίως δε σταματούνε εκεί. Προσφορά των εκδόσεων Οξύ και Μεταίχμιο θα κληρώσουμε 15 μουσικά βιβλία, ενώ 30 ημερολόγια του Bob Dylan για το νέο έτος θα δοθούν σε ισάριθμους τυχερούς. Την Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου (περίπου στις 23:00) σας περιμένουμε όλους, με ή χωρίς την παρέα σας αλλά σίγουρα με διάθεση για μια δυνατή rock βραδιά!

Δελτίο Τύπου:

Τα βασικά:
Ημερομηνία: Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2004 (περίπου στις 23:00).
Τόπος: Texas Club, Αθήνα (Ιπποκράτους 56).
Είσοδος: 6 euro με ποτό.

Το πρόγραμμα:
Τη μουσική (αλλά και τα video) κατά τη διάρκεια του όλου event αναλαμβάνουν οι συντάκτες του περιοδικού, προσφέροντας τόσο παλιά και αγαπημένα κομμάτια, όσο και νεότερα, που τάραξαν πρόσφατα τα νερά της λεγόμενης σκληρής μουσικής. Εκπλήξεις; Το πρόγραμμα περιλαμβάνει βεβαίως και από αυτές.

Τα δώρα:
Μετά από ευγενική προσφορά των εταιρειών Sound & Vision, Cosmic Storm, Olon Music, Eat Metal, Sleaszy Rider, Warner Music, Sonic Age και Cult Metal Classics είμαστε σε θέση να κληρώσουμε άφθονα promo cd's από καινούριες αλλά και παλαιότερες κυκλοφορίες. Πέραν από αυτό, οι εκδόσεις Οξύ και Μεταίχμιο μας παραχώρησαν 15 μουσικά βιβλία προς κλήρωση.

Επίλογος:
Τα λέμε εκεί!

Edit: Λόγω της Χριστουγεννιάτικης περιόδου μας γνωστοποιήθηκε ότι η τιμή της εισόδου ανέρχεται στα 6 και όχι στα 5 euro όπως είχε προηγουμένως ανακοινωθεί.
  • SHARE
  • TWEET