Beatles: Ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του βιβλίου "The Beatles: Get Back"

Το βιβλίο θα συνοδεύει το ομώνυμο ντοκιμαντέρ του Peter Jackson

17/09/2020 @ 12:58

Ανακοινώθηκε το πρώτο επίσημο βιβλίο των θρυλικών The Beatles εδώ και 20 χρόνια.

Το "The Beatles: Get Back", όπως θα ονομάζεται, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 31 Αυγούστου 2021, και θα συνοδεύει το ομώνυμο ντοκιμαντέρ του Peter Jackson στην προσπάθεια να καταγραφεί η ιστορία πίσω από τη δημιουργία του εμβληματικού κύκνειου άσματός τους, "Let It Be".

Μπορείτε να δείτε το trailer της αποκάλυψης του, 240 σελίδων με σκληρόδετο εξώφυλλο, ντοκουμέντου, εδώ.

Ξεκινώντας από το 1969 και την εμπορική επιτυχία του "The White Album", το βιβλίο θα καλύπτει όσα διαδραματίστηκαν κατά τη σύνθεση του "Let It Be" καθώς και την ιστορική τελευταία εμφάνισή της μπάντας σε ταράτσα. Θα περιλαμβάνονται επίσης απομαγνητοφωνήσεις συνολικής διάρκειας 12 ωρών, με συζητήσεις των μελών κατά τις ηχογραφήσεις, καθώς και ακυκλοφόρητο οπτικό υλικό από το αρχείο της Linda McCartney και του φωτογράφου Ethan A. Russell.

Την έκδοση προλογίζει ο ίδιος ο Peter Jackson, το σχετικό ντοκιμαντέρ του οποίου θα κυκλοφορήσει λίγες μέρες νωρίτερα, στις 27 Αυγούστου 2021. Την εισαγωγή ανέλαβε ο συγγραφέας Hanif Kureishi.

Υπενθυμίζουμε πως το τελευταίο βιογραφικό βιβλίο σχετικό με τους Beatles, ήταν το bestseller "The Beatles Anthology" του 2000.

  • SHARE
  • TWEET