Δείτε από κοντά το νέο Ed Force One των Iron Maiden

Κυκλοφόρησε νέο video με κοντινά πλάνα του ανανεωμένου ιδιωτικού Boeing 747 της μπάντας

19/02/2016 @ 10:26

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, οι Iron Maiden στην επερχόμενη παγκόσμια περιοδεία για το νέο δίσκο τους "The Book Of Souls" θα ταξιδεύουν με ένα αποκλειστικά ναυλωμένο Boeing 747-400, διπλάσιο σε μέγεθος και τριπλάσιο σε βάρος από τα  Boeing 757 που χρησιμοποιούσαν ως τώρα.

Ένα video με την βοήθεια του οποίου μπορούμε να ρίξουμε μια πιο κοντινή ματιά, αλλά και να κάνουμε μια βόλτα γύρω από το ανανεωμένο και εμφανώς βελτιωμένο ιδιωτικό αεροπλάνο των Iron Maiden, δημοσιοποιήθηκε μόλις χθες και μπορείτε να το δείτε εδώ.

Το Boeing 747 φέρει το όνομα "Ed Force One", προς τιμήν του Eddie, της μασκότ της μπάντας, το «πορτρέτο» του οποίου κοσμεί και την ουρά του jumbo.

Το Ed Force One αναμένεται να προσγειωθεί πρώτη φορά στο Διεθνές Αεροδρόμιο Fort Lauderdale-Hollywood σήμερα στις 3:15μ.μ. τοπική ώρα και θα πιλοτάρεται καθ' όλη τη διάρκεια της περιοδείας από τον frontman της μπάντας, Bruce Dickinson.

Ο Dickinson σχολίασε επ’ αυτού: «Όταν προέκυψε η ευκαιρία από τους φίλους μου στην Ισλανδική Air Atlanta να μισθώσουμε ένα 747 για την παγκόσμια περιοδεία του «Βιβλίου των Νεκρών», φυσικά και αρπάξαμε την ευκαιρία. Ποιος δεν θα το έκανε;».

Το 747 είναι το πιο αναγνωρίσιμο αεροσκάφος στον κόσμο, λόγω της αναγνωρίσιμης «καμπούρας» του. Με εντυπωσιακές διαστάσεις (7,7m μήκος - 19,4m ύψος) και ένα άνοιγμα φτερών στα 64.4m, αυτό το διώροφο jumbo μετράει ήδη 13.450 χιλιόμετρα πτήσης.

Η παγκόσμια περιοδεία των Iron Maiden για την προώθηση του νέου τους δίσκου ξεκινά στις 24 Φεβρουαρίου από την Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το "The Book Of Souls" είναι το δέκατο έκτο studio άλμπουμ των Maiden και το πρώτο διπλό τους, κυκλοφόρησε δε, στις 4 Σεπτέμβρη του 2015 από την Parlophone Records. 

Κατέλαβε την 8η θέση στην λίστα του Rocking με τα καλύτερα 30 άλμπουμ του 2015 και εδώ μπορείτε να διαβάσετε την κριτική του Χρήστου Καραδημήτρη γι’ αυτό. 

  • SHARE
  • TWEET