Αποκλειστικό: Ακούστε το νέο τραγούδι των Bazooka

Πρώτο δείγμα γραφής για το ανανεωμένο σχήμα από τον Βόλο

09/11/2015 @ 14:48
Πρώτο δείγμα γραφής για τους ανανεωμένους Bazooka και πρώτη κυκλοφορία, μετά από δύο και πλέον χρόνια, για το πιο ραγδαία ανερχόμενο ελληνικό rock σχήμα. Μπορειτε να ακούσετε το τραγούδι "Δεμένος Στο Κρεβάτι Σου", αποκλειστικά μέσω του Rocking.gr, παρακάτω:

AUDIO

Με σαφώς εξελιγμένο ήχο και με ένα γενναίο βήμα στη γραφή, σε ελληνικό στίχο πλέον, οι εμπνευσμένοι «πιτσιρικάδες» απ' το Βόλο δεν είναι πια τόσο πιτσιρικάδες ούτε εσωτερική υπόθεση της τοπικής μας σκηνής. Οι ασταμάτητες περιοδείες και οι κυκλοφορίες δίσκων σε όλο τον κόσμο είχαν καταλυτική επίδραση στο σύμπαν των Bazooka, που με τη σειρά του έχει τώρα γίνει πιο σύνθετο και πιο ποιητικό μέσα στη βέβηλη psych-punk γοητεία του. Μην φανταστείτε βήματα προς την «ωριμότητα» ή οποιουδήποτε είδους στροφή προς κάτι έντεχνο, οι Bazooka είναι masters του «άτεχνου ρομαντισμού» και τα νέα τους τραγούδια, όπως και ολόκληρο το επερχόμενο δεύτερο άλμπουμ τους, λένε ένα μεγάλο «fuck you» στον κόσμο, χωρίς αναστολές, χωρίς περικοκλάδες, με τα λόγια τώρα να βγαίνουν κατευθείαν απ' το στομάχι και τον θόρυβό τους να σκαρώνει αρμονικά παιχνίδια υψηλής αισθητικής και εκφραστικής δύναμης.

Το "Δεμένος Στο Κρεβάτι Σου" είναι μια one-off κυκλοφορία για την αθηναϊκή Sound Effect Records, σε περιορισμένη συλλεκτική έκδοση 250 αντιτύπων σε μαύρο και 160 σε γκρι βινύλιο, με ένα υπέροχο artwork με «noir» ανησυχίες και «ρετρό» αισθητική. Το b-side "Stay Away From Bed" είναι αποκλειστικό για το single, ενώ το "Δεμένος Στο Κρεβάτι Σου" θα περιλαμβάνεται στο επερχόμενο άλμπουμ τους με τον ενδεικτικό τίτλο "Άχρηστη Γενιά", το οποίο θα κυκλοφορήσει το Φεβρουάριο του 2016 από την αμερικάνικη Slovenly Records.

Sales Points:
• Περιορισμένη, συλλεκτική κυκλοφορία σε επτάιντσο βινύλιο, 250 σε μαύρο και 160 σε γκρι.
• Αποκλειστική συνεργασία με την Sound Effect Records, την ελληνική underground ετικέτα που μας έδωσε τους Acid Baby Jesus.
• Το b-side είναι ηχογραφημένο στο Βέλγιο, κατά τη διάρκεια της τελευταίας τους ευρωπαϊκής περιοδείας και δεν θα περιλαμβάνεται στο επερχόμενο άλμπουμ τους.
• Πρώτο δείγμα του νέου υλικού των Bazooka, με ελληνικό στίχο.
• Εξαιρετικής αισθητικής artwork, περιλαμβάνει ένθετο με στίχους.
• Η κυκλοφορία του συμπίπτει με το ξεκίνημα της νέας περιοδείας τους, από την Ελλάδα!

Artist: Bazooka
Title: "Δεμένος Στο Κρεβάτι Σου"
Label: Sound Effect Records
Cat No: SER 027
Barcode: No
Format: Vinyl 7" Black, Limited to 250 copies, Vinyl 7" Gray, Limited to 160 copies
Release date: 16/11/15

Bazooka - Δεμένος Στο Κρεβάτι Σου

facebook.com/Bazooka
bazookabzk.bandcamp.com
  • SHARE
  • TWEET