O Dave Mustaine επιβεβαιώνει τον τίτλο του νέου δίσκου των Megadeth

O μουσικός μοιράστηκε και απόσπασμα από το ομότιτλο κομμάτι

26/07/2021 @ 13:09

Ο Dave Mustaine επιβεβαίωσε τον τίτλο του πολυαναμενόμενου δίσκου των Megadeth.

Ο ιθύνων νους του διάσημου συγκροτήματος, έγινε πρόσφατα μέλος της πλατφόρμας Cameo, σε μια προσπάθειά του να συγκεντρώσει χρήματα για το American Society for the Prevention of Cruelty to Animals.

Σε ένα από τα πρόσφατα βίντεο του για την πλατφόρμα, το οποίο απευθυνόταν σε έναν οπαδό των Megadeth, ονόματι Joe, με αφορμή τα γενέθλιά του, ο Mustaine αποκάλυψε πως ο δέκατος έκτος δίσκος του σχήματος θα ονομάζεται "The Sick, The Dying And The Dead".

Αξίζει να σημειωθεί πως από τον Ιανουάριο, ο Mustaine είχε αναφέρει πως ο συγκεκριμένος τίτλος ήταν ο προσωρινός που χρησιμοποιούσε το σχήμα στα πλαίσια των ηχογραφήσεων, με την επιβεβαίωση πλέον να έρχεται επίσημα, ενώ περισσότερες πληροφορίες αναμένονται το προσεχές χρονικό διάστημα.

Επιπρόσθετα, στο ίδιο απόσπασμα, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ, o Mustaine επεσήμανε πως ο ήχος που ακουγόταν από το βάθος, ως δώρο για τα γενέθλια του φίλου της μπάντας, αποτελεί rough mix του ομότιτλου κομματιού του άλμπουμ.

Υπενθυμίζεται πως ο τελευταίος δίσκος των Megadeth, "Dystopia", κυκλοφόρησε το 2016, ενώ, στον νέο δίσκο, ο Mustaine αντικατέστησε τα μέρη του Ellefson έπειτα από την αποχώρηση του τελευταίου από την μπάντα.

Σε άλλα σχετικά νέα με το συγκρότημα, οι Megadeth πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσαν την επίσημη κυκλοφορία του περίφημου "Unplugged In Boston".

  • SHARE
  • TWEET