Χωρίς τα μέρη του Ellefson ο καινούριος δίσκος των Megadeth

O Dave Mustaine προχώρησε σε διευκρινήσεις έπειτα από την αποχώρηση του μπασίστα

18/06/2021 @ 13:26

Μιλώντας στη ραδιοφωνική του εκπομπή, "The Dave Mustaine Show" στο Gimme Radio, ο ιθύνων νους των Megadeth αποκάλυψε πως τα, ηχογραφημένα από τον Μάιο της φετινής χρονιάς, μέρη του Ellefson θα αφαιρεθούν, ενώ το συγκρότημα πρόκειται να συνεργαστεί με ένα νέο μπασίστα:

«Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη διαρκή υποστήριξη που λαμβάνουμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα, καθώς προετοιμαζόμαστε για την επόμενη περιοδεία και για την κυκλοφορία του νέου μας άλμπουμ.

Σημειώνουμε πρόοδο. Ο δίσκος έχει ολοκληρωθεί και τις επόμενες εβδομάδες περιμένουμε κάποιον να έρθει στο στούντιο να αντικαταστήσει τα μέρη του μπάσου που είχαμε ηχογραφήσει. Αυτό θα συμβεί γρήγορα, μιας και το άτομο για το οποίο μιλάμε, είναι εξαιρετικός μουσικός. Ευελπιστώ μάλιστα η συνεργασία μας να συνεχιστεί και μετά το πέρας των ηχογραφήσεων. Εναλλακτικά, θα αναζητήσουμε κάποιον άλλο πριν τις ηχογραφήσεις που θα αποτελέσει μόνιμο μέλος της μπάντας».

Υπενθυμίζεται, πως ο Ellefson αποχώρησε από το συγκρότημα, στον απόηχο των ισχυρισμών εναντίον του που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Έκτοτε, ο μουσικός τοποθετήθηκε αναφορικά με τα γεγονότα σε συνέντευξή του, ενώ ο Jason Newsted απέκλεισε δημόσια το ενδεχόμενο αντικατάστασής του.

  • SHARE
  • TWEET