Bruce Springsteen: «Δεν θα ήθελα να ήμουν ανερχόμενος μουσικός το 2022»

Ο μουσικός αποθέωσε επίσης σε συνέντευξή του το πρόσφατο άλμπουμ της Taylor Swift

03/11/2022 @ 13:48

Σε πρόσφατη εμφάνισή του στο "The Howard Stern Show", ο Bruce Springsteen έκανε κάποια ενδιαφέροντα σχόλια για τους ανερχόμενους καλλιτέχνες του σήμερα, αποθεώνοντας στην πορεία και την Taylor Swift.

Συγκεκριμένα, ο εμβληματικός μουσικός επεσήμανε το πόσο έχει αλλάξει το τοπίο σε σχέση με τη γενιά του, δίχως να παραλείψει να μιλήσει με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για το πρόσφατο άλμπουμ της καλλιτέχνιδας, "Midnight":

«Εμείς εμφανιστήκαμε σε μια χρυσή εποχή για όσα κάναμε. Εάν ήσουν ένα νεαρό άτομο με μια κιθάρα το 1967, 1975, 1985, εμφανιζόσουν σε μια περίοδο όπου ολόκληρη η βιομηχανία μετατρεπόταν σε κάτι που κανείς δεν περίμενε. Ήταν ευλογία.

Οπότε, δεν θα ήθελα να ήμουν ανερχόμενος καλλιτέχνης στο σήμερα. Δεν ξέρω αν μπορείς να δημιουργήσεις...είναι εντελώς διαφορετικός κόσμος, αυτό είναι όλο».

Ο Howard Stern σε αυτό το σημείο επεσήμανε πως πλέον ο δρόμος προς την επιτυχία είναι διαφορετικός, με το Αφεντικό να αναφέρει ως παράδειγμα την Taylor Swift:

«Η κόρη μου είναι τεράστια οπαδός της Swift. Μια ημέρα που την πήρα από το αεροδρόμιο μου είπε πως η Swift έβγαλε νέο δίσκο και έβαλε να το ακούσουμε σε φουλ ένταση. Σε όλη τη διαδρομή από το Newark έως το New Jersey χόρευε στη θέση της.

Χαιρόμουν που το έβλεπα αυτό. Ο δίσκος είναι καλός, είναι υπερταλαντούχα. Είναι σπουδαία συνθέτρια και γνωρίζω τον παραγωγό της, τον Jack Antonoff πολύ καλά. Κυκλοφορούν σπουδαίους δίσκους.

Οπότε, ακόμη πέφτει πολλή δουλειά εκεί έξω, και καλλιτέχνες κυκλοφορούν εξαιρετικά άλμπουμ, και οπαδοί βρίσκουν χαρά στη μουσική. Αυτό θα συνεχίζεται, απλά θα γίνεται διαφορετικά».

Υπενθυμίζεται πως ο Bruce Springsteen θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες το άλμπουμ διασκευών "Only The Strong Survive".

  • SHARE
  • TWEET