Οι Baroness έρχονται για πρώτη φορά στην Αθήνα

Όλες οι πληροφορίες για τη συναυλία τους τον Οκτώβριο

05/08/2019 @ 12:20

Baroness

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

Μια αυγουστιάτικη Δευτέρα ήταν γραφτό να μάθουμε ότι οι Baroness θα επισκεφθούν την Ελλάδα για πρώτη φορά! Ναι είναι αλήθεια πως ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα του σκληρού ήχου της εποχής μας θα κάνουν μια στάση στην χώρα μας! Πάρτε χαρτί και γράψτε στα τεφτέρια σας, πως το Σάββατο 19 Οκτωβρίου οι John Baizley (vocals/guitar), Gina Gleason (guitar), Nick Jost (bass) και Sebastian Thomson (drums) θα ανέβουν στην σκηνή για να αποδείξουν πόσα απίδια πιάνει το post-rock, space rock, prog rock, psychedelic rock τους.

Δεν έχει σημασία άλλωστε όπως έγραψε το Pitchfork για τον τελευταίο δίσκο τους Gold and Grey πως θα πούμε τη μουσική τους, αλλά ότι κυκλοφόρησε, είναι εδώ, είναι Baroness, επομένως μας κάνει και με το παραπάνω. Δημιουργήθηκαν το 2005 και φέρνουν μαζί τους την αίγλη 5 δίσκων, ο ένας πιο αποστομωτικός καλλιτεχνικά από τον άλλον. Αρχής γενομένης από τον "Red" που είδε το φως το 2007, όλοι μας γίναμε κοινωνοί του ηχοχρώματος και του φωτός που εξέπεμπαν οι Baroness!

Βαδίζοντας με το ένα πόδι στα ηχοτόπια των Isis και με το άλλο στην κληρονομιά των Tool ήπιαν νερό από την ευλογημένη πηγή των Neurosis, παρουσιάζοντας ένα πιο τραχύ δείγμα του magnum opus της μπάντας "Yellow & Green" στους δυο πρώτους δίσκους "Red", "Blue". Κάθε νότα και κάθε πινελιά του σαγωνοπεσιματικού artwork του John Baizley μέρος του ταξιδιού των Baroness στον χρόνο! Δίνοντας μοναδικές εμφανίσεις επί σκηνής κατάφεραν τον μουσικό πλανήτη να υποκλιθεί μπρος τους, ενώ το "Purple" του 2015 ετοίμασε το έδαφος για το φετινό "Gold & Grey" που βάζει ισχυρή υποψηφιότητα για δίσκος της χρονιάς.

Αποθεωτικές κριτικές εξώφυλλα στα σημαντικότερα μουσικά περιοδικά του πλανήτη: Kerrang, Visions, Revolver και Decibel και μια περιοδεία μαζί με τους Volbeat ήρθε σαν επιστέγασμα των προσπαθειών του γκρουπ!

Για πρώτη φορά λοιπόν το βράδυ του Σαββάτου, της 19ης Οκτώβρη θα απολαύσουμε στο Gagarin 205, τους Baroness! Αυτή είναι η άχαστη συναυλία της χρονιάς!

Baroness Gagarin 205 Athens

yourbaroness.com
facebook.com/yourbaroness
twitter.com/yourbaroness
youtube.com/baronessmusic
instagram.com/yourbaroness

Η προπώληση ξεκινά την Παρασκευή 9 Αυγούστου

Τα εισιτήρια γενικής εισόδου ξεκινούν από 29€

Σημεία Προπώλησης

highpriority.gr
ticketmaster.gr

Τηλεφωνικό Kέντρο Ticketmaster 210 893 8111 
Δίκτυο καταστημάτων Public

*  Για αγορές μέσω internet & Public υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου

Φυσικό σημείο προπώλησης:

Reload Stores
Ακαδημίας 81, Αθήνα
Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 09:30-21:00
Σάββατο 10:00-20:00

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET