Διαλύθηκαν οι Anti-Flag

Οι βετεράνοι punk rockers διέγραψαν τον ιστότοπο και τα μέσα κοινωνικής τους δικτύωσης

20/07/2023 @ 17:19

Την Τετάρτη 19 Ιουλίου, μέσω του λογαριασμού τους στο Patreon, οι Anti-Flag ανακοίνωσαν τη διάλυσή τους.

Το ιστορικό πολιτικοποιημένο punk rock σχήμα, με ένα λιτό μήνυμα, αποκάλυψε το γεγονός, δίχως να προβεί σε περισσότερες εξηγήσεις, παρέχοντας μόνο διευκρινίσεις για την επιστροφή χρημάτων από τις δωρεές στην πλατφόρμα του Patreon και έπειτα διέγραψε τον επίσημο ιστότοπό του καθώς και όλα τα μέσα κοινωνικής του δικτύωσης.

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι απρόσμενοι τίτλοι τέλους της διάσημης μπάντας έπειτα από 35 χρόνια, συνέπεσαν με την κυκλοφορία του πιο πρόσφατου επεισοδίου του podcast "enough.".

Σε αυτό, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ (προειδοποίηση ότι το ευαίσθητο περιεχόμενο ενδέχεται να προκαλέσει ανεπιθύμητες αντιδράσεις), μια γυναίκα περιγράφει το πώς έπεσε θύμα βιασμού από τον τραγουδιστή διάσημης πολιτικοποιημένης punk μπάντας, χωρίς να κατονομάσει αυτόν ή το σχήμα.

Οι Anti-Flag ιδρύθηκαν το 1988 από τον τραγουδιστή και κιθαρίστα Justin Sane (κατά κόσμον Justin Greaver) και κυκλοφόρησαν το κλασικό τους ντεμπούτο, "Die For The Government" το 1996.

Ο πιο πρόσφατος δίσκος τους ήταν το φετινό "Lies They Tell Our Children".

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Brooklyn Vegan, που επικοινώνησε με την πλευρά των Anti-Flag, η απάντηση εκπροσώπου τους ήταν πως «η επίσημη τοποθέτηση είναι ουδέν σχόλιο».

  • SHARE
  • TWEET