Ανακοινώσεις από Anti-Flag και Justin Sane αναφορικά με τη διάλυση του συγκροτήματος

Ο frontman αρνήθηκε τους ισχυρισμούς περί σεξουαλικής επίθεσης

27/07/2023 @ 13:39

Μια εβδομάδα μετά την απρόσμενη διάλυσή τους, οι Anti-Flag εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση.

Επιπρόσθετα, με δική του ανάρτηση, ο frontman Justin Sane, απάντησε και στους ισχυρισμούς περί σεξουαλικής επίθεσης που είδαν το φως της δημοσιότητας λίγες ώρες πριν τη διάλυση της μπάντας.

Ο πρώην τραγουδιστής και κιθαρίστας του συγκροτήματος, αρνήθηκε τις κατηγορίες, θεωρώντας τες ψευδείς, αναφέροντας:

«Η σεξουαλική επίθεση είναι πραγματική και έχει καταστροφικό αντίκτυπο στα θύματα. Έχω αφιερώσει όλη μου την ενήλικη ζωή στο να υπερασπίζομαι τα θύματα καθώς και όσα άτομα υποφέρουν από ανισότητες και καταπίεση, και θυματοποιούνται, κακοποιούνται, υποβαθμίζονται. Ανέκαθεν ήμουν, και θα είμαι αυτός ο άνθρωπος. Οι ισχυρισμοί που αναφέρονται σε εμένα είναι η αντίθεση των όσων πιστεύω και του τρόπου με τον οποίο διεξάγω το βίο μου».

Επιπρόσθετα, η τριάδα των Pat Thetic, Chris Barker, και Chris Head, εξέδωσε ανακοίνωση επίσης μέσω του λογαριασμού Instagram του Sane, αφού πλέον τα social media των Anti-Flag έχουν κλείσει, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει το εξής:

«Μια πυρηνική αντίληψη των Anti-Flag είναι να ακούμε και να πιστεύουμε όλα τα επιζόντα σεξουαλικών επιθέσεων και κακοποιήσεων. Οι πρόσφατοι ισχυρισμοί προς τον Justin αντιτίθενται ευθέως σε αυτή την αντίληψη. Συνεπώς, θεωρήσαμε πως μοναδική επιλογή ήταν η διάλυση της μπάντας».

Μπορείτε να διαβάσετε και τις δύο ανακοινώσεις παρακάτω ενώ υπενθυμίζεται πως ο πρόσφατος δίσκος των Anti-Flag ήταν το φετινό "Lies They Tell Our Children".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Sane (@justinsane)

  • SHARE
  • TWEET