Συνεργασία των Anti-Flag με τον Tom Morello, τον ράπερ De'Wayne και την Marcia Richards των Skints

Τα έσοδα από τα δυο single "A Dying Plea" θα διατεθούν σε οργανισμούς κοινωνικής δικαιοσύνης

18/11/2020 @ 14:59

H punk rock μπάντα, Anti-Flag, κυκλοφόρησε την συνέχεα του single "A Dying Plea". Ο σκοπός των δυο single είναι διττός. Από τη μία, θέλουν να ενεργοποιήσουν τον κόσμο σχετικά με το κίνημα Black Lives Matter και από την άλλη να συγκεντρωθούν χρήματα, τα οποία θα δοθούν σε φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Και στο "A Dying Plea Vol.2" συμμετέχουν οι Tom Morello (Rage Against The Machine), o ράπερ De'Wayne, η Marcia Richards (The Skints) και η ανηψιά του μπασίστα των Anti-Flag, Jalise Della Gary. Στο δεύτερο μέρος του "A Dying Plea" θα συνδράμει επίσης ο  Jordan Montgomery (ιδρυτής και CEO της δισκογραφικής Driving While Black). 

Όλα τα έσοδα από τα δύο τραγούδια θα πάνε στους εξής οργανισμούς κοινωνικής δικαιοσύνης: sisTers Pittsburgh, SARI, Justice LA Now, and My Block, My City, My Hood Chicago.

Αφορμή για τα δυο single ήταν η συζήτηση του μπασίστα των Anti-Flag, Chris Barker, με την ανηψιά του, ένα νεαρό 13χρονο μαύρο κορίτσι του οποίου οι γονείς δολοφονήθηκαν όταν ήταν 11 μηνών. Η μικρή βλέποντας τα γεγονότα που οδήγησαν στο κίνημα Black Lives Matter, ήθελε να δραστηριοποιηθεί και ρώτησε τον Barker «πόσο ακομα πρέπει να περιμένουμε;».

Ακούστε τα δύο single εδώ, όπου μπορείτε επίσης να συνδράμετε στον φιλανθρωπικό σκοπό των Anti-Flag

Οι Αμερικανοί punk rockers κυκλοφόρησαν φέτος το "20/20 Vision" για το οποίο διαβάζετε εδώ.

  • SHARE
  • TWEET