Ντοκιμαντέρ για τους Anti-Flag με τη συμμετοχή Tom Morello, μελών των Bad Religion, Rise Against κ.ά.

Δείτε το εξαιρετικό trailer του "Beyond Barricades: The Story of Anti-Flag"

16/09/2020 @ 12:26

Ανακοινώθηκε η κυκλοφορία ενός ντοκιμαντέρ για τα 25 χρόνια ιστορίας του σπουδαίου πολιτικοποιημένου punk rock σχήματος των Anti-Flag.

Το ντοκιμαντέρ, σε σκηνοθεσία του Jon Nix, θα ονομάζεται "Beyond Barricades: The Story of Anti-Flag" και θα κυκλοφορήσει μέσω livestream στο AltPress στις 3 Οκτωβρίου. Μπορείτε να προμηθευθείτε εισητήρια εδώ.

Στο φιλμ, που θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις και ακυκλοφόρητο οπτικοακουστικό υλικό, θα εμφανίζεται, πέρα από τα μέλη της μπάντας, πληθώρα σπουδαίων καλεσμένων, μεταξύ των οποίων θα περιλαμβάνονται οι Tom Morello (Rage Against the Machine), Billy Bragg, Tim McIlrath (Rise Against), Brian Baker (Bad Religion, Dag Nasty, Minor Threat, Fake Names), Chris Cresswell (The Flatliners, Hot Water Music), Tom May και Greg Barnett (The Menzingers).

Σχολιάζοντας το γεγονός, ο frontman της μπάντας, Justin Sane, δήλωσε:

«Είναι δύσκολο να συνοψίσουμε την ιστορία της μπάντας σε μιάμιση ώρα. Ξεκινήσαμε τους Anti-Flag από το πάθος μας για το punk rock και την πεποίθηση μας πως η punk μουσική έχει τη δύναμη να αλλάξει τις ζωές των ανθρώπων και να συμβάλλει θετικά στον κόσμο. Με αυτό το ντοκιμαντέρ, ελπίζουμε να διαπιστώσει ο κόσμος πως η ζωή μας δεν είναι τόσο άμεση όσο η ιδεολογία μας, αλλά ούτε απέχει ιδιαίτερα από αυτή.

Ανεξάρτητα από το τι θα νομίζουν άλλοι για το φιλμ, για εμάς, το γεγονός πως επανεξετάσαμε την ιστορία μας, μερικές φορές καλή, μερικές κακή, ανά στιγμές και απίστευτη, μας έκανε να νιώσουμε ευγνώμονες πως καταφέραμε να ζήσουμε μια πολύ σπάνια και ιδιαίτερη ζωή ως μέλη μιας punk rock μπάντας».

Μπορείτε να δείτε το trailer του ντοκιμαντέρ εδώ.

Υπενθυμίζουμε πως ο τελευταίος δίσκος των Anti-Flag, "20/20 Vision", κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους.

  • SHARE
  • TWEET